jurkje

Bloemen zijn de trend deze zomer! Ik heb niet zoveel met trends, maar deze vind ik wel heel erg leuk. Ik laat je het jurkje zien wat ik kocht, en hoe ik hem draag!

Mostwantedluxury

 

Ik kocht dit jurkje bij Mostwantedluxury. Dit is écht mijn nieuwe, favoriete webshop! Zij sluiten niet alleen aan bij mijn stijl, maar inspireren me ook nog eens om kledingstukken te kopen waar ik normaal gesproken over zou twijfelen. Daarbij is niet alles zo bloot als bij andere webshops. Geen opgekropen jurkjes, borsten die uit je decolleté rollen of zichtbaar ondergoed. De kleding is van goede, stevige kwaliteit. De foto’s kloppen met de werkelijkheid én het past me!

jurkje

Ik heb namelijk moeite met passende kleding vinden. Te smal bij de heupen, te breed bij de taille. Ik krijg vaak te horen dat vrouwen vast een moord willen doen voor mijn figuur (vooral vriend zegt dat, maar hij kijkt door een roze bril natuurlijk). Maar zo makkelijk is het niet. Vooral met jurkjes, die ik zo graag draag, is het een hel. Het skater model staat me meestal wel goed maar een mooie pencil dress is vaak moeilijk te vinden.

En daar was ‘ie dan.

jurkje

Deze pencil dress past perfect. Hij zit mooi om mijn heupen én taille. Poseren kan ik voor geen meter, maar het was leuk om samen met mijn vriend deze foto’s te maken. Omdat ik dit jurkje toch heel graag wou delen hebben we ons best voor je gedaan. Hij is misschien net ietsjes te kort, maar als het heel warm is kan het er best mee door. Ik ben super blij met dit jurkje!

jurkje

Hij is helaas uitverkocht, anders had ik er wel naar gelinkt. De schoenen heb ik vorig jaar bij Sacha gekocht. Dit jurkje kan ook prima met mooie, zwarte pumps! Ik zou ‘m zelf niet met sneakers dragen, maar ik kan me voorstellen dat er genoeg dames zijn die dat wel doen. De zonnebril is van Esprit.

jurkje

Sieraden heb ik niet om gedaan, simpel gezegd omdat ik die niet in had gepakt naar Terschelling, haha!

Wat vind je van mijn nieuwe jurkje?