kerstbal

Tijdens het levenloos scrollen door mijn Facebook feed kwam ik hele schattige kerstballen tegen in de vorm van kipjes! Ik klikte er op, en kwam bij “Recommendations” een kerstbal tegen van een gummi kip. Echt zo bizar! Zo kwam ik er op om vandaag een paar van de meest afgrijselijke kerstballen met jullie te delen.

T-Rex op een kerstbal

Dit lijkt enorm op een T-Rex die the dirty work doet met een kerstbal. Haha, dit kan echt niet! Of je nou van dinosauriërs houdt of niet. Niet doen. Alsjeblieft. Er is ook niet veel design aan deze kerstbal, dit kunnen we zelf ook nog wel maken! Maar doe maar niet.

Golfset

Een golfset met een kerstmuts op. Misschien leuk als een grappig cadeautje, maar hoort dit nou echt bij Kerst? Nee, niet echt vind ik. Misschien is het in Amerika wel heel anders hoor, maar ik kan een golfset nou niet echt linken met kerst. Zelfs niet eentje met een kerstmuts op.

Toiletontstopper

Ja, dit is echt een toilet ontstopper! Oke, deze zou ik heel misschien nog wel in de boom hangen, want rood en goud zijn kerstkleuren natuurlijk. En om de verbaasde gezichten van al het bezoek te zien. Hoe raar zou het zijn als je zo’n super mooie, gestyleerde kerstboom hebt, en dat dan dit ding daar tussen hangt?

Augurk

Een augurk is niet het eerste waar ik aan denk als je “kerstballen” zegt. Misschien eerder het laatste, haha! Het allerleukste is nog dat de omschrijving er heel serieus over doet. Even verderop de pagina is te lezen dat de augurk eigenlijk een traditie is. Vader en moeder versierden de kerstboom, en hingen de augurk als laatste op. De kinderen mochten dan binnenkomen en op zoek naar de augurk. Degene die hem als eerste vond, kreeg een extra cadeautje.

Schetende kerstkont

Als je houdt van een kont in je boom, neem deze dan. Misschien is hij nog op tijd voor Kerst. De batterij gaat honderden scheten mee, en hij ziet er zacht uit. Verder kan ik niet echt iets positiefs bedenken over deze kerstbal kerstkont.

Vies gemberkoekje

Dit uiterst mannelijke koekje maakt schunnige grapjes en stiekem vind ik hem echt hilarisch! Het is alleen afschuwelijk om in de boom te hangen. Doe mij dan maar echte koekjes.

Een eekhoorn in ondergoed. Nee, maar echt!

Het is een eekhoorn in ondergoed. Ik ging bijna een beetje over mijn nek, om eerlijk te zijn. Het schijnt dat er in Amerika heel veel wedstrijden worden georganiseerd onder vriendengroepen. Daarbij strijden ze om de titel “lelijkste kerstornament” en ik denk dat deze overal wel zou winnen.

Stiekem toch een leuke

Nee, natuurlijk is deze niet lelijk! Wel voor in de boom, maar hoe schattig is deze? Doe mij deze maar cadeau. Vind ik leuk.

Naast al deze zijn er nog super veel lelijke kerstballen te vinden. Denk aan taco’s, pizza’s, hamburgers, hot dogs, een centaur kerstman, en een tekkel met een kersttruitje aan. Wat is de gekste kerstbal die jij ooit hebt gezien?