Zo, het is even een tijdje geleden dat er wat online kwam. We hebben een lekkage in de badkamer wat voor ontzettend veel stress zorgt. Gelukkig wordt het volgende week verholpen! Verder heb ik totaal geen dagritme, waardoor schrijven ook erg lastig is voor mij. Het is totaal niet zo dat ik inspiratieloos ben, te weinig tijd heb, of geen zin heb. Het komt er gewoon even niet uit. Boehoe.

Maar hoe gaat het dan met The Green Happiness? Uh, volgende vraag. De eerste week snackte ik al wat tussendoor. Geen probleeem, zou je zeggen. Toch sleepte ik dit in de tweede week mee. Het ging opzich wel goed, de gerechten waren lekker, maar toch voelde ik me onverzadigbaar. Mijn hoofd stond alleen maar naar eten. Zo vet en ongezond mogelijk.20160812_095619

Dit komt simpelweg doordat ik geen ritme meer heb. We zijn op vakantie geweest en school begint pas over twee weken. Er komt niet veel uit mij in deze periode. Het klinkt misschien gek, maar geef mij maar gewoon een vaste structuur, daar word ik veel gelukkiger van. Zodra die structuur en regelmaat wegvalt, doe ik niks meer. Het huishouden komt er niet van, alles blijft erbij liggen. Zelfs mijn blog heeft er onder te lijden.

Het sporten ook, maar dat heeft een andere reden. We hebben namelijk lekkage in de badkamer, dat wordt gefixt as we speak. Dit betekent dat ik niet kan douchen, en hierdoor ook liever niet ga sporten. Als het goed is, is dit woensdag helemaal klaar. Dan gaan we weer los!

Alhoewel, ik heb ook nog een nieuwe fitnessmat nodig. Paddy is aardig ziek, en heeft nogal last van diarree. Hij kan het niet ophouden en heeft, ja echt, op mijn mooie roze fitnessmat gepoept. Hij is nog steeds niet beter, vanmiddag gaan we weer naar de dierenarts met zijn tweetjes. Ergens deze week ga ik een nieuwe fitnessmat kopen, dan kan het sporten weer starten.20160816_164451

Maar hoe zit het nu dan met het eten? Ik besloot mijzelf een gigantische trap onder mijn kont te geven, en ben overnieuw begonnen met The Green Happiness. Omdat ik niet iedere keer hetzelfde wil posten, komt er om de twee weken een update. Het zal daarom minder uitgebreid worden dan de eerste update, die twee weken geleden online stond.P7270724

Over twee weken post ik een nieuwe update. Vanaf nu ga ik het ritme, ook op mijn blog, weer volgen. Nog even twee weekjes volhouden en dan gaat het hopelijk allemaal weer vanzelf.