Footwear

Een tijdje geleden kwam ik op de website van Footway. Een enorm uitgebreide website waar je mijn favoriete kledingstuk kan kopen: schoenen! De website is enorm handig in gebruik, je hoeft alleen je maat te selecteren en bam! Schoenen zover het digitale oog reikt. Dit vind ik handig, zo krijg ik geen schoenen te zien die me misschien niet passen.

Footway website

Footwear

Doordat de website vooral heel veel luxe schoenen verkoopt, is het moeilijk schoenen te vinden die niet van leer zijn. Er is ook geen aparte zoekfunctie hiervoor, dat vind ik jammer! Dit had best uitgebreider gemogen. Maar na een tijdje zoeken, selecteren en filteren ben ik op de perfecte schoenen uitgekomen. Namelijk deze Xti schoenen! Zijn het geen plaatjes? Enkellaarsjes zijn echt mijn favoriet en ik ben zo blij met deze mooie exemplaren.

Footwear

Ik vind de kleur in combinatie met de gouden details zo mooi! Het gespje en het subtiele merkplaatje doen heel stijlvol aan. De schoenen maken van elke basic outfit ineens een stijlvol plaatje. Ze kunnen ook prima bij een mooi jurkje met zwarte panty!

Footwear

De zolen waren voor mij een must. De extra grip zorgt ervoor dat ik niet op mijn giechel glij als er een druppel water op de grond van het laboratorium ligt. En het loopt natuurlijk een stuk prettiger en sneller dan gladde zolen. De brede hak geeft ook een fijne stabiliteit die ik nodig heb tijdens een dag hard werken.

Hoe zitten ze?

Footwear

Heerlijk! Met mijn verjaardag heb ik er de hele dag op kunnen lopen. De ronde neus knelt mijn kleine teentje niet af. De zool is ook licht dempend waardoor de bal van mijn voet ook bespaard blijft. We hebben die dag voor de hele familie gekookt en zelfs in alle taartstress en “wil je nog wat te drinken?” loopjes ging het helemaal goed. Dat heb ik zelden bij nieuwe schoenen!

Ik ga zeker nog een paar schoenen van Xti op Footway bestellen! Wat vind jij van mijn nieuwe schoenen?