En ik was erbij! Samen met twee van mijn vriendinnen, Karlijn en Cindy, stapten we in de Peu om naar Groningen te vertrekken. We hadden het super gezellig in de auto. Volgens mij kijk ik op deze foto scheel, met één oog naar de camera en de andere naar de weg, haha!img-20160922-wa0035

Aangekomen in Groningen hebben we eerst even snel een avondeten naar binnen geschoven, om onszelf vervolgens naar de Lake Side te rollen. We zaten zo vol! Eenmaal binnen kregen we wat te drinken aangeboden. Er stonden ook tafels met hapjes, het was wel heel leuk aangekleed allemaal! In de winkel was het best wel druk, waardoor het wel iets te warm werd. Het licht was ontzettend geel, dat heb ik uit de foto’s geprobeerd te halen. p9211326

Het event werd gehost door Serena Verbon van Beautylab. Ik volg haar al heel wat jaartjes, maar had haar nog nooit in het echt gezien. Zelf vond ik het wel wat spannend, want ze is zo’n groot voorbeeld voor mij! Altijd zo positief en vrolijk en leuk, zelfs als het tegenzit. En ook op het event was ze niet anders.

Zodra ze binnenkwam en ging zitten werd ze overspoeld door dames die met haar op de foto wilden, haar cadeautjes gaven en haar vroegen om haar boek en/of palette te signeren. Met veel bewondering heb ik het van een afstandje bekeken. Serena ging zo leuk om met iedereen! Heel ontspannen, heel vriendelijk en bovenal oprecht geïnteresseerd in iedereen.

Serena gaf een workshop confidence, ze vertelde over hoe je sterker in je schoenen kan staan, over presenteren en jezelf zijn. Ik denk dat ze heel veel dingen heeft verteld die algemeen bekend zijn, maar ze vertelde het wel heel leuk, en liet iedereen ook meedoen. Zo blijft het toch wat sneller hangen en onthou je het beter.p9211330

Daarna vertelde ze wat over de nieuwe Body Bespoke jeans van Wrangler. Deze jeans zijn gemaakt om vrouwelijke curves beter uit te laten komen. Meestal worden achterzakken op jeans standaard geplaatst, waardoor de broek anders kan lijken dan dat hij eigenlijk zou moeten zitten. Wrangler heeft bij deze broeken de achterzakken zo geplaatst, dat de billen optimaal uitkomen bij iedere pasvorm.

En zeg nou zelf, wie wil er nou geen broek die de nadruk legt op je booty? Na Serena haar verhaal mochten we de broeken passen. Er stonden enorme rijen voor de broeken en de paskamers, dus ik besloot eerst even wat met Serena te kletsen. En wat was ze aardig!p9211335

Ik had niet verwacht dat Serena ongeveer net zo groot zou zijn als ik. We hadden het over broeken, en dan vooral de lengte hiervan. Ze raadde me aan de pijpen een beetje om te slaan. Ga ik voortaan zeker doen! Ook hadden we het over labwerk, en vroeg ze nog naar mijn camera. We hebben samen nog een paar foto’s gemaakt, daarna werd ze aangesproken door andere meiden.

p9211339
p9211338

Tijdens het passen van deze broek was ik om! Van mijn vriendinnen kreeg ik positieve reacties, en ook van andere omstanders. Serena’s verhaal over goede broeken en de reacties van andere dames haalden me over. Deze broek ging met mij mee naar huis! Er stond een wheel of fortune, je kon tot 20% korting krijgen op je gehele aankoop. Ik draaide 15% korting, scheelt toch weer!

Ik kreeg de tip om de broek een nachtje te laten weken in azijn. Hij heeft er zes uurtjes in gelegen gistermiddag. Ondertussen is hij ook gewassen en hangt te drogen as we speak! Het is een hele donkere broek, en hij kan ook op 1001 verschillende manieren gestyled worden. Ik ben er zo blij mee!

Wat vind jij van mijn nieuwe broek? Spreekt de Body Bespoke lijn jou ook aan, en zou je er ook een broek van willen?