Esprit

Ik hou van Esprit! Het kledingmerk is veelzijdig, en zowel zakelijk als vrouwelijk. Je hoeft niet gelijk én borsten én been te laten zien bij Esprit, en dat vind heel erg fijn. Ik laat je een paar personal favourites zien van Esprit!

Esprit

1 . Zwart jurkje

Hoe sexy is dit jurkje? Het zwarte nepleer sluit mooi aan en is fijn getailleerd. Ik zou hem wel een maat kleiner nemen dan normaal, om er zeker van te zijn dat hij overal aansluit. Ook mooi met gekleurde pumps!

Esprit

2. Basic longsleeve

Je kan nooit genoeg basics hebben. Tenminste, dat vind ik haha! Dit shirt is er in veel meer kleuren. I like! Leuk voor onder een lang vest of een blazer. Door basics voel ik me veilig, en groen staat me eigenlijk altijd wel.

Esprit

3. Houthakkersblouse

Ik ben al heel lang op zoek naar zo’n blouse, voor bij mijn laarsjes. Deze is echt perfect! Ik vind het moeilijk om zo’n blousje vrouwelijk te stylen, omdat ik het zo’n mannelijk printje vindt. Maar met een zwarte skinnyjeans en een mooie mantel moet het goed komen! Misschien binnenkort in een outfitpost?

Esprit

4. Nude jurkje met kant

Dit jurkje is life. Nee maar even serieus. Kijk hoe mooi! Hij is echt perfect voor een event in de herfst. Een net jasje eroverheen, enkellaarsjes en you’re ready! Oh, en hij is ook nog eens in de sale. Beter dan dit wordt het niet.

Esprit
Esprit
5. VEGAN sneakers!

Oh yes! Deze móét ik hebben voor op het lab! Ze zijn door PETA goedgekeurd als vegan. Juist omdat ze een niet-opvallende kleur, met een opvallende metallic look hebben vind ik ze mooi. Ik heb nog geen vegan schoenen, en deze zouden een mooie aanvulling op mijn schoenencollectie zijn.

Vind jij Esprit ook zo’n fijne winkel? Wat is je favoriete item? Ik lees het graag in de comments!