winter

Zo leuk! Mijn allereerste tag. Ik werd getagd door de leuke Silke van SCNVM. Haar blog is een aanrader om even te bezoeken. Ze schrijft heel leuk, ze komt over als een gezellige meid en haar blogs zijn vaak zo herkenbaar! De winter tag is toch wel een van de leukste die ik tot nu toe ben tegen gekomen. Sit back and enjoy!

1. Hou je van de kou?
Ja! Heerlijk, zolang ik binnen zit haha. Ik vind vooral een dik pak sneeuw heel fijn. In Ierland hebben we al een fikse sneeuwbui gezien, dat was zo mooi. Dat zijn de kleine dingen waar ik als wintermens gelukkig van word.

2. Wat doe je het liefst in de winter?
Het allerliefst hang ik op de bank met een fleecedekentje, een kopje koffie, een goeie film en natuurlijk mijn vriend. Dan hebben we de kaarsjes aan, zo gezellig. Als er sneeuw ligt doe ik niks liever dan een wandeling maken in de verse sneeuw. Het kraakt zo heerlijk onder mijn schoenen, en dan kan ik natuurlijk gelijk wat foto’s maken.

3. Favoriete winterdrankje?
Warme chocolademelk! En als het om alcoholische dranken gaat: Baileys. Als het écht heel koud is, drink ik het liefst een glaasje Baileys. Het is voor mij het ultieme winterdrankje. Lekker een stukje lopen naar de kroeg of een eettentje, om daar plaats te nemen aan de bar en een glaasje Baileys te bestellen. Zo fijn!

4. Welke buitenactiviteiten doe je in de winter?
Wandelen, fietsen, een sneeuwpop bouwen. De grootte van de sneeuwpop is daarbij afhankelijk van hoeveel sneeuw er is gevallen. Als er maar een centimeter ligt, wordt het natuurlijk een heel klein sneeuwpopje haha.

winter

6. Wat is je favoriete wintergeur?
Dat is by far vanille. Ik heb vanille bodybutter, parfum, crèmespoeling… Dus ik kan de winter wel weer uitzitten haha! Ook vanille geurkaarsjes zijn een groot favoriet, en in de auto hangt een Car Jar van Yankee Candle in de geur Christmas Cookie. En deze ruikt, uiteraard, naar vanille.

7. Sneeuwt het waar je woont?
Nu niet helaas. Daar wacht ik eigenlijk al weken op. Het is me nog niet gegund maar er komt vast nog wel een mooie sneeuwbui dit jaar.

8. Favoriete kledingstuk in de winter?
Mijn knalroze Terschelling trui. Zo’n eentje met capuchon en voorvakje. Hij is heerlijk warm en als hij niet in de was zit draag ik hem iedere avond na het douchen. Daarbij draag ik vaak een joggingbroek, een zwarte of een grijze.

9. Wat is je favoriete winterherinnering?
Een paar jaar geleden, toen mijn vriend en ik net een relatie hadden, ging ik bijna elke avond naar hem toe. Op één avond sneeuwde het enorm hard, en ik ging op mijn fietsje de sneeuw trotseren. Onderweg bedacht ik me dat het er vast sprookjesachtig uit moest zien als hij de deur open zou doen. Sneeuw in mijn haar en op mijn jas, roze wangetjes, en een grote glimlach op mijn gezicht. Met die gedachte in mijn hoofd zette ik de fiets op slot, en belde aan. Zodra mijn vriend opendeed, keek hij me even aan en barstte in lachen uit! Verbaasd en een beetje teleurgesteld vroeg ik hem wat er zo grappig was. “Je hebt een hele bult sneeuw op je hoofd!”. Tot zover mijn romantische plaatje haha.

10. Wie zijn de pineut?
Het lijkt me heel erg leuk als Claire van clairecodi.nl deze tag invult! Ik ben heel erg benieuwd naar haar antwoorden. Misschien wilt Roxanne van Smilingbeauties hem ook wel invullen. Jullie staan natuurlijk helemaal vrij hierin dames! Maar het lijkt me leuk jullie gedachten over de winter te lezen.