bloghop

Het nieuwe jaar is begonnen, mijn goeie voornemens zijn vooral: meer bloggen! Haha. Omdat bloggen nooit gaat vervelen. Om het jaar goed te beginnen heb ik me opgegeven om mee te doen aan de nieuwjaars bloghop georganiseerd door Celine en Tessa.

Wat houdt de bloghop in?

Het houdt in dat er iedere dag vijf  nieuwe winacties online komen. Dit mag van alles zijn! Van tijdschriften tot thee, en van zelfgebakken brownies tot… make-up! En dat ga ik weggeven. Ik link je ook door naar iemand die vandaag ook nog een winactie online zet, en naar iemand die morgen een winactie online zet.

Het pakket

Ik dook met mijn goeie gedrag de Kruidvat in en trok daar de schappen voor je leeg. Ik kocht een paar absolute make-up musthaves! Het is meer dan €20,- waard en het zijn allemaal producten die ik ook gebruik of zou gebruiken. Niet onbelangrijk: allemaal dierproefvrij. Zoals je van mij gewend bent!

Mascara

bloghop

De mascara in dit pakketje is de Essence Lash Princess volume mascara. Het is niet de mascara die momenteel zo populair is, maar wel van hetzelfde merk en natuurlijk dezelfde soort. Ik vind hem heel erg fijn! Mijn wimpers zijn van nature al gekruld en ook over lengte heb ik niks te klagen, maar deze separeren mijn wimpers enorm. Het effect is magisch!

MUA mini palette

bloghop

Ik zag deze kleuren en dacht “Deze moet er gewoon bij!”. Vooral de rode kleur knalt er uit. Voor opvallende maar ook dagelijkse looks is dit mini palette helemaal perfect. Handig voor op vakantie of een weekendje weg!

Catrice lipstick

bloghop

Een mooie plum kleur. Ik vind berry kleuren heel fijn in de winter. Er zitten nogal wat shimmers in, maar hee, daar zijn we niet vies van toch? Kom maar op! Mooi met dagelijkse oogschaduw uit het MUA palette.

Essence Winter Dreamin’ palette

bloghop

Oké. Jongens hou je vast. Ik ga meerdere foto’s delen bij dit palette omdat…

bloghop

Het gewoon een dupe is van Urban Decay Nude 3. Ik gebruik Nude 3 enorm veel, en kocht daarom het Essence palette ook voor mezelf. Voor UD Naked 3 betaal je 53 euro en voor het Essence palette 8, haha! Volgende week komen er vergelijkende swatches online dus stay tuned.

bloghop

Die laatste kleur is een dupe van Darkheart. Darkheart stal mijn darkhart zodra ik het zag. De zwarte kleur met rode shimmers.. Oh my. Zoiets moet je in het echt zien. Nee maar echt. Ik heb een nep palette gehad van Naked 3 en die leek nog minder op het origineel dan deze van Essence.

Catrice liquid lipstick

bloghop

Mijn favoriete nude lipstick. Hij heet ultimate matte maar droogt niet op. Ik draag deze zó graag! Als ik even geen tijd heb of niet weet wat voor lipstick ik op moet doen, doe ik deze op. Subtiel, maar toch zichtbaar. Niet bestemd tegen eten of drinken haha!

Catrice liquid highlighter

bloghop

Dit potje betoverde me een beetje. Het is maar een klein flesje, maar toch zit er 21 ml in. Het heeft een pipetje in de dop waardoor de aanraking met je huid geminimaliseerd wordt. Dat bevorderd weer de levensduur van je product!

bloghop

Het is een rozige kleur, dus ik vrees dat mensen met een warme ondertoon hem niet heel mooi zullen vinden. Maar toch. De vloeistof is zo mooi, daar kan ik echt uren naar kijken haha.

bloghop

Die glitters!

Metal Shock nail powder

bloghop

Misschien ken je dit product. Het is een poeder die je over je nagels wrijft, waardoor er een spiegelend effect gecreëerd wordt. Normaal gesproken betaal je een godsvermogen bij de nagelsalon voor dit effect. Nu kan je het gewoon krijgen. Gratis. In dit doosje zit de poeder in de zilveren kleur.

Ik geloof dat dat het was, haha! Het is best wel veel en ik vind het enorm leuk om weg te geven. Wat je ervoor moet doen? Like mijn Facebookpagina en laat op de blog onder de comments weten dat je meedoet. Simpel! Je hoeft niets te liken, niets te delen. Gewoon omdat ik daar zelf een hekel aan heb. Ik vind het wel heel leuk als je me volgt, daarom vraag ik dat wel van je. 19 januari loot ik de winnaar uit op mijn Facebookpagina.

Anja van tipsvoorjou heeft een superleuke winactie online staan. Ik vind haar website ook super handig! Het is enorm uitgebreid en als je iets zoekt kan je altijd bij tipsvoorjou terecht.  Bij haar kan je namelijk specerijen van Beekum winnen! Ik vind hun specerijen altijd heel gangbaar en lekker en ga ook zeker meedoen met haar bloghop winactie.

Morgen heeft Marieke van Marieper een winactie online staan. Ik weet zelf ook nog niet wat het gaat worden, maar Marieke kennende wordt het echt heel leuk.

 

Doe je mee aan de winactie? Ik zou het echt heel leuk vinden als je laat weten naar welk product je het meest benieuwd bent!