Ja, je leest het goed! Ik vind producten reviewen heel erg leuk, maar zoals je maandag hebt gelezen is weggeven natuurlijk ook heel leuk.  Het is een beauty pakket geworden, maar het lijkt me zo leuk om later ook eens voor de andere categorieën iets weg te geven. Maar voor nu, terug naar dit prachtige pakket.

Een aantal producten laat ik aan je zien, anderen blijven een verrassing. Om je niet blij te maken met een dode mus, laat ik je in ieder geval zien welk Urban Decay product je kan ontvangen. Dit zal de prachtige lipstick in de afbeelding hierboven zijn! Het is een matte, prachtige rozeblauwe kleur met lichte shimmers. Ik ben zo verliefd!

20160926_160215

Ook deze mooie blush van Milani kan je terugvinden in het pakketje. Is de vormgeving niet mooi? De gouden letters en de prachtige roos doen heel high-end aan. Of je nou een lichte of iets donkerdere huid hebt, deze blush zal je zeker staan. Nee, maar echt. Hij is mooi. Ik ga hem ook voor mezelf kopen haha!

p9301430

Een palette! Yas! Met mijn favoriete kleurtjes. Ik hou hier zo van! Lekker neutraal, prachtige shimmers. Doe mij die maar. Ik hoef je niet te vertellen waarom mijn hart een sprongetje maakt van dit palette. Dat zal hij je zelf vertellen. Beloofd.

Zo, dat zijn drie producten die je onder andere kan winnen. Maar hoe? Heel simpel. Laat een reactie achter op de Urban Decay foto op Instagram, waarin je laat weten dat je mee doet. Heb je geen Instagram? Geen probleem, je mag ook een reactie hieronder achterlaten.

Het pakketje heeft een waarde van ongeveer 70 euro en bevat onder andere nog de merken I Heart Cosmetics, Sleek, en Sally Hansen. Op 13 oktober zal de uitslag van de giveaway online komen op Instagram en Facebook. Hou deze kanalen dus goed in de gaten!