We zijn nu al 6 dagen op Terschelling, tijd om je te vertellen wat ik nou allemaal mee heb genomen. Ten eerste mijn koffer! Deze komt van www.bagageonline.nl en heb ik ontvangen voor een review. Deze is zeer binnenkort te lezen op www.lilyrose.eu. Ik ben zo verliefd op deze koffer! Hij past zo goed bij mijn kledingstijl, voelt classy, stevig, en rijd als een zonnetje.

P7180381

Als eerste heb ik natuurlijk ondergoed en een bikini mee. Jaren geleden kreeg ik een bikinibroekje van een vriendin, die is nogsteeds in gebruik. Mijn bikinitopje komt van Victoria’s Secret, echt een hele fijne! Meestal moet mijn moeder mijn bikinitopjes innemen in de taille, maar bij deze hoeft dat niet. Hoera! Ik pas iets!

20160717_121637Verder nam ik drie rokken mee, deze van Loavies, deze rok, en nog een lichtblauwe, luchtige rok van New Look. Ook nam ik gewoon een paar jeans mee, dit paar shorts van H&M, en nog een paar jeans shorts. Mijn favoriete rok van Boohoo heb ik ook meegenomen. Ook zit mijn sportkleding en nog een joggingbroek in mijn koffer.

Aan schoenen nam ik mijn favoriete paar van Sacha mee en de ballerina’s die hier beklommen worden door een rups. Mijn witte plateau pumps zijn ook aanwezig, net als mijn slippers. Deze worden nog het meest gedragen denk ik, haha! Mijn nieuwe Saucony ISO Hurricane’s hebben ook hun eerste eilander kilometers erop zitten.

Mijn tops zijn echt teveel om op te noemen. Ik nam een roze blousje mee en twee kanten body’s in wit en zwart. Ook een beige omslagbody belandde in mijn koffer. Mijn twee warme, roze truien zijn ook mee. Verder heb ik nog basic tops in zwart, wit, roze, en groen. Ook een witte body met bloemen opdruk heb ik meegenomen, net als een roze offshoulder top.

Ik nam ook nog een playsuit, een wit jurkje en een roze jurkje mee. Ook mijn koperkleurige jurkje heb ik meegenomen. P7180415Gewoon, omdat ik die echt super mooi vind.
Misschien dat hij overbodig is, maar beter zeker dan onzeker. Op de valreep kocht ik nog een prachtig zwart offshoulder jurkje in de sale, en deze zit uiteraard ook in mijn koffer.

Er zal vast nog veel meer in zitten wat ik ben vergeten, maar het is leuk om alles zo even op een rijtje te zien. Het is in ieder geval wel duidelijk dat mijn koffer bomvol is! Wat ik aan beautyproducten mee heb genomen, staat vrijdag online.