vakantie

Het duurt misschien nog even, maar voor je het weet is het zo ver! Wij gaan in de zomervakantie naar Terschelling, zoals ieder jaar. Maar zijn er nog nieuwe dingen te beleven nu we er al zo vaak zijn geweest? Zeker wel! Ik laat je er een paar zien.

Terschelling is het mooiste eiland.

vakantie

Onze allereerste vakantie samen was naar Terschelling en sindsdien komen we er ieder jaar terug. Soms samen, soms met de familie van mijn vriend. Dit jaar gaan we weer gezellig met zijn allen! Voor sommigen een nachtmerrie om twee weken met de familie van je geliefde opgescheept te zitten, ik vind het fantastisch. De familie van mijn vriend is heel leuk, er wordt samen gegeten en verder gaat iedereen zijn eigen weg.

Ik zou heel graag lekker krabjes willen zoeken. Krabben zijn echt fantastisch leuke beestjes! Ze zitten tussen stenen en ze zijn leuk om te zoeken en om naar ze te kijken. Natuurlijk is het de bedoeling dat ze zich daarna wel weer goed verstoppen zodat ze niet gepakt worden door meeuwen.

Niet alleen krabben, ook drieteenstrandlopers zijn leuke diertjes. Dat zijn kleine vogeltjes die ‘s avonds langs de branding rennen. Ik kan echt heel hard lachen om deze vogeltjes! Ken je het onderstaande filmpje van Pixar? Deze vogeltjes lijken heel erg veel op drieteenstrandlopers, zelfs de omgeving lijkt op Terschelling. Ook de heremietkreeftjes komen op Terschelling voor. Zo leuk.

Ook terrasjes scoren hoog bij mijn vriend en mijzelf. Koffie drinken, een ijsje eten of heerlijk uitgebreid lunchen doen we graag. Na een lange fietstocht strijken we graag neer op een terrasje voor een lekker koud biertje en een goed gevuld bord. Dat is voor ons wel het ultieme vakantiegevoel.

vakantie

We zitten dit jaar redelijk op de oostkant van het eiland. Het is heel leuk om ook daar fietspaden te ontdekken, nieuwe strandovergangen over te lopen en de zonsondergang te bekijken. Daar kunnen we zo intens van genieten! Nu maar hopen dat het weer mee zit.

Heb jij je vakantie al geboekt? Waar ga je heen? Ik ben heel benieuwd naar je bestemming!