Het onderwerp vakantie komt best wel vaak voorbij zie ik, haha! Vrijdag gaan we weg en we hebben er echt ontzettend veel zin in. We gingen eerder altijd heel last-minute weg. Dan konden we ‘s middags om half 2 besluiten om op vakantie te gaan, en om half 8 al op de boot staan. Dit jaar heb ik wat meer tijd me me mentaal en fysiek voor te bereiden.
Voor nu betekent dat vooral veel regelen. We moeten even met Paddy naar de dierenarts, want hij wordt ineens wat mager. Hij is ontwormd, daar kan het niet aan liggen. Hopelijk komt er niks ernstigs uit, maar voor nu is het even spannend. Naast dit moet de auto nog om een beurt, de fietsen moeten zomerklaar gemaakt worden, het huis moet nog schoon… Zo veel, in nog vijf dagen!20160707_124654

Uiteraard zullen er gewoon drie artikelen per week verschijnen, ook als ik op vakantie ben. Er komt sowieso een plog aan, mijn allereeste plog! Een “what’s in my suitcase” en nog een artikel over hoe ik fit blijf tijdens de vakantie. Ik ga ook wat vooruit schrijven deze week, zodat er wat speling in zit tijdens de vakantie. We verwachten geen hittegolf, dus er zal vast een dagje regen zijn.

School is nu ook officieel voorbij, vanochtend had
ik de laatste twee toetsen. Dit zal waarschijnlijk mijn laatsteschoolvakantie zijn, gek idee he? Ik doe mbo4, maar wil niet naar het hbo. Sterker nog, het liefst begin ik na de zomervakantie het liefst gewoon met werken. Maar helaas zit dat er nog niet in voor mij.20160523_121215

Naast de twee weken Terschelling staan er nog veel meer leuke, spannende dingen op de planning deze vakantie. Daar ga ik je begin volgende maand wat over vertellen. Het wordt in ieder geval een leuke vakantie, en hopelijk is na de zomer de motivatie voor school weer helemaal terug!

Voor nu ga ik weer lekker bezig met voorbereidend werk. Het waait buiten ontzettend hard, en hier en daar vallen er dikke druppels regen. Hopelijk blijven Paddy en ik zometeen droog!