dierproefvrij

Oh man, ik kreeg zowat een hartverzakking donderdag. Wou ik gaan schrijven, lag de website eruit! Natuurlijk was ook de hosting niet meer bereikbaar. De volgende dag moest ik naar school, dus was de website vrijdagmiddag pas weer online. Vandaag een heel fijn artikel, speciaal voor jou. Ik laat je vijf merken zien waarvan je zeker weten niet wist dat ze dierproefvrij zijn!

Anastasia Beverly Hills

Ja echt, ik wist het ook niet! Maar ABH verkoopt niet in China, en zegt zelf niet op dieren te testen. Daarnaast zijn ze ook nog eens gecertificeerd door PETA. Ik was zo blij toen ik dit las! Ik ben al maanden van plan om een wenkbrauwproduct van ABH aan te schaffen, maar ik kan niet echt de juiste kleur vinden. Mijn wenkbrauwen zijn al snel te donker, en bruine kleuren geven vaak een rode gloed. De producten van ABH vind ik redelijk aan de prijs, wat het alleen nog maar lastiger maakt haha.

Max & Moredierproefvrij

Je weet wel, dat merk dat de Action verkoopt? Gewoon dierproefvrij. Ook Max & More is gecertificeerd door PETA. Ik kreeg met Sinterklaas een prachtige highlighter van Max & More, en baalde stiekem een beetje omdat ik ervanuit ging dat het toch niet dierproefvrij is. Tot ik het konijntje op de achterkant zag staan! Het konijntje is een symbool van dierproefvrij, onder andere Leaping Bunny gebruikt een konijntje, maar PETA ook. Ik ga ook reviews plaatsen van Max & More nu ik weet dat het dierproefvrij is.

H&M

Ook het cosmetica assortiment van H&M is dierproefvrij. H&M heeft zelfs parfum. Als er ÊÊn ding is wat ik lastig te vinden vindt, is het een lekkere, dierproefvrije parfum. De parfums van H&M ga ik dus zeker een keertje testen! Kan je niet tegen parfum? Geen probleem. H&M heeft ook geparfumeerde olie. Het assortiment van H&M is het zeker waard om eens lekker door te snuffelen, en ik vind het ook nog eens redelijk budget. Enjoy!

Treacle Moon

dierproefvrij

Je weet wel, die mooie flesjes met mierzoete geurtjes. I love it! Ik heb een klein flesje Raspberry Kiss en ik ben groot fan. Het ruikt heerlijk, maakt mijn huid lekker zacht en blijft de hele dag subtiel om mij heen hangen. Ik zou heel graag hun vanille shower gel uit willen proberen. En de aardbei, en de honeycomb, en…

Kruidvat, Etos en DA huismerk

Van deze drie drogisterijen is het bekend dat hun assortiment niet op dieren wordt getest. Dat is vooral heel fijn als je een budget optie nodig hebt! Zo koop ik bijvoorbeeld mijn deodorant van Kruidvat huismerk. Maar ook haarverf kocht ik van hun huismerk. Het is natuurlijk verschrikkelijk slecht voor je haar, maar in ieder geval wel dierproefvrij.

Deze lijst kon ik niet samenstellen zonder al het harde werk van Sophie. Zij houdt op Naoki.nl haar dierproefvrije lijst bij, en ook haar blog is je tijd zeker waard. Ze schrijft zo fijn en informatief! Max & More staat niet in haar lijst, maar wel in die van PETA.

Wat is jouw favoriete dierproefvrije merk?