MindBodyBeauty is al een tijdje online, en buiten de standaard dingen zijn er nog ontzettend veel dingen die je waarschijnlijk niet van mij weet. Vandaag laat ik mezelf een beetje meer zien. Misschien leer ik mezelf ook een beetje beter kennen.

1. Ik ben een slons.

Ja, het is echt heel erg. Sokken laat ik vaak slingeren, mijn schoolboeken komen in een hoekje op tafel terecht en het mag een wonder heten dat mijn bureau is opgeruimd. Ik ben altijd al een slons geweest. Mijn vriend moet me ook wat vaker dan normaal wijzen op het spoor van rommel dat ik achterlaat. Slons and proud, maar soms is het ook heerlijk om op te ruimen en weer aan een opgeruimde tafel plaats te nemen. Rommel is opzich oké, maar viezigheid is dat natuurlijk niet. Schoonmaken is dan ook een dagelijkse klus.

2. Enthousiasme zit in me

Van mijn fiets af stappen om meerkoetkuikens te filmen, kippen zien springen, een mooie foto en lekker eten. Er is maar weinig nodig om me echt heel enthousiast te maken. Ik word vrolijk van de kleine dingen. Maar het meest enthousiast word ik als de deur in het slot valt en er een “Hallo!” uit de gang komt. Dan is mijn liefde weer thuis. Ik ben van nature een vrolijk en optimistisch persoon, er moet echt heel veel mis met me zijn als ik dit niet uitdruk. Ik ben wel enorm verlegen ben bij nieuwe mensen, maar geef me even de tijd en dan komt langzaam mijn enthousiaste persoontje naar voren.

20160504_153226

3. Ik heb ADD.

ADD staat voor Attention Deficiency Disorder. Oftewel, na vijf seconden ben ik mijn aandacht al kwijt. Als iemand tegen me staat te praten kan ik heel hard “Kijk eens wat een dikke mus!” roepen. Helaas heeft dat ook zijn nadelen op school, regelmatig schreeuw ik gewoon mijn vraag door de klas. Het is anders zo weer uit mijn hoofd gefladderd. Het komt soms heel respectloos over, maar ik doe heel erg mijn best het niet te doen.

4. Winter is mijn ding.

Nee, maar echt. De winter is mijn favoriete jaargetijde. En dat is niet omdat ik in de winter jarig ben. Vooruit, misschien een beetje. Maar verder is de winter magisch. Vooral sneeuw. Witte daken, vers sneeuw onder je schoenen, heerlijk! En laten we de avonden niet vergeten. Lekker op de bank met een dekentje, een heerlijke kop warme chocolademelk en een goed boek of een leuke film. Winter heb ik veel liever dan dit warme weer.

20160105_142705

5. Ik denk in oplossingen.

Als iemand mij een probleem voorlegt, heb ik er meestal wel een oplossing voor. Het kan een beetje overkomen alsof ik het probleem niet belangrijk vind, terwijl dat natuurlijk helemaal niet het geval is. Het is juist belangrijk voor mij en op deze manier laat ik weten dat het probleem en de persoon me nauw aan het hart ligt. Mijn positieve instelling en kalme uitstraling als een probleem zich voordoet, is misschien wel mijn beste eigenschap.

Zo, nu weet je misschien een beetje meer over hoe ik in elkaar steek! Wat vind jij jouw beste eigenschappen?