nieuwe huis

Al weken hoor je over de verkoop van ons huis. Maar hoe gaat het eigenlijk met de koop van ons nieuwe huis? Dat lees je vandaag in deze blog! Ik laat je ook wat mooie interieurinspiratie zien, en vertel je alles over de kamers.

De koop

De nieuwe hypotheek is helemaal rond! De sleuteloverdracht is 15 december. Dat klinkt misschien nog heel ver weg, maar dat is het al over zes weken! We zijn al redelijk begonnen met inpakken, vooral van de dingen die we eigenlijk niet gebruiken. Deze hebben we naar mijn moeder gebracht toen de bezichtigingen er waren haha. Daar hebben we echt geen ruimte voor.

We gaan van 90 vierkante meter naar 150. We verdubbelen dus in ruimte! Ons nieuwe huis heeft vijf slaapkamers, en iedere kamer heeft al een bestemming. De grootste kamer wordt natuurlijk een slaapkamer. Daar hebben we dan eindelijk ruimte voor nachtkasjes, en deze hebben we al uitgezocht. Het worden deze kastjes! Ik was al weken op zoek en vriend browst een halfuurtje en kwam met die kastjes aanzetten. We waren beide op slag verliefd haha! Deze lampjes komen er waarschijnlijk op.

nieuwe huis

Een muur in de slaapkamer moet opnieuw behangen en geverfd worden. Naast de slaapkamer komt een computer/leeskamer. We hebben nu een computerkamer maar mijn vriend zit nogal in een hoekje weggedrukt en ik kan echt niet lekker lezen in de computerkamer. Daarom wil ik graag een mooie, grote zitzak om lekker op te liggen en te kunnen lezen! Een grotere boekenkast moet ook een optie worden, vrees ik. Er komen steeds meer boeken bij, haha!

We willen ook nog graag een tv in de slaapkamer, omdat er soms Formule 1 races zijn die wat later of juist heel vroeg op de dag zijn. Dan willen we gewoon lekker vanuit ons bed kunnen kijken, met een warm kopje koffie. Of de Le Mans. Of gewoon een serie als we allebei ziek zijn. Het zou zo fijn zijn met een tv in de slaapkamer!

Ook kan ik het sportkamertje wat uit gaan breiden. Straks heb ik daar veel meer ruimte voor! Daar zou ik ook graag een tv willen, zodat ik niet naar mijn eigen gepiep hoef te luisteren haha.

Zodra we verhuisd zijn komen er foto’s. Beloofd!