verhuizing

Gelukkig nieuw jaar allemaal! Ik trap het jaar af met deze verhuisblog. Er komen ook nog minstens twee Kerstartikelen aan. No worries. Na de verhuizing werd mijn vriend ineens heel erg ziek, en een dag na Tweede Kerstdag kreeg ik de griep. Daar zit ik nu nog helemaal in, maar ik wou toch een stukje schrijven!

Wat. Een. Chaos.

verhuizing

Nee, maar echt! Wel georganiseerde chaos natuurlijk haha. Het verhuisbedrijf parkeerde de vrachtwagen heel kundig in de straat, maar omdat die zo smal is konden er geen andere auto’s meer langs. Om kwart over 8 liepen we een rondje door het huis en de tuin om instructies te geven over wat wel en niet mee moest. Ik begon ondertussen de keuken maar schoon te maken want hee, je moet toch wat? Mijn vriend was in het nieuwe huis samen met de katjes om de verhuizing daar te begeleiden. Om kwart over 10 was het huis leeg, en de keuken nog niet helemaal schoon.

De verhuizing was zo voorbij

Er kwam wel overal enorm veel kattenhaar onder weg, echt wow. Onder het bed had ik het wel verwacht omdat daar niet echt goed schoon te maken was. Maar ook onder de bank, onder de kast en zelfs onder het bureau kwamen plukken haar tevoorschijn. Ik schrok echt heel erg! Ik ging er vanuit dat alles wel redelijk goed schoon was. Leerpuntje voor het nieuwe huis dus. Ik had de foto’s van het lege huis nog niet naar mijn vriend doorgestuurd of hij liet al weten dat ze klaar waren haha! Om 12 uur waren de verhuizers klaar in het nieuwe huis. Zo snel!

Verhuispaniek

verhuizing

Eerder hadden we afgesproken dat ik om half 1 naar het nieuwe huis zou komen. Mijn batterij was namelijk leeg en ik kon mijn telefoon natuurlijk niet meer opladen, want er was nergens in het huis een lader te vinden. Net toen ik op het punt stond om weg te gaan, viel mijn telefoon uit. En hoewel het een enorm leeg huis was, kon ik mijn autosleutels niet vinden. Nergens. Ik ben zes keer het hele huis doorgelopen, maar nergens. Ik was al bang dat de verhuizers mijn sleutels mee hadden genomen haha! Na een goeie 10 minuten paniek en zoeken, vond ik ze eindelijk. Onder mijn schoonmaakspullen haha.

Het nieuwe huis

verhuizing

Het nieuwe huis is alles wat we willen en veel meer. De ruimte is enorm groot en onze meubels voelen nog een beetje verloren, maar we hebben al wat mooie dingen besteld en gekocht om het helemaal af te maken. We zijn zo blij dat alles goed is gegaan tijdens de verhuizing. Zodra dit het geval is zet ik nog een nieuw artikel online!

Er is tijdens het uitpakken één dekseltje van een klein pannetje gesneuveld, maar dat was mijn eigen schuld. Verder zitten alle kleren nog in dozen en zijn we niet veel verder gekomen dan de keuken en de woonkamer. Door onze ziekte natuurlijk. We zijn allang blij dat de verhuizing achter de rug is.

Hopelijk zijn we allebei snel weer op de been en kunnen we het huis helemaal ons eigen plekje maken!