sleuteloverdracht

Het is zo ver! Vandaag is de sleuteloverdracht. We hebben zó lang op deze dag gewacht en tegelijkertijd is het een onwerkelijk gevoel. Vandaag een update over onze verhuizing.

De sleutels!

Ja! Mijn vriend gaat vandaag naar de notaris om daar twee uur lang een gortdroog koopcontract door te nemen. Daarna krijgen we de sleutels. Het is zo raar. We zijn vier maanden geleden voor het eerst én voor het laatst in het huis geweest. We hebben het dus maar één keer gezien en nu gaan we er ineens wonen. En dat is spannend.

sleuteloverdracht

We hebben er wel enorm veel zin in en we zijn er al helemaal klaar voor. We zijn zo druk bezig met het nieuwe huis, dat het afscheid nemen van het oude huis nog helemaal niet aan de orde is geweest. En dat voelt heel vreemd. De nieuwe bewoners zijn al in ons oude huis geweest en liepen er rond alsof het praktisch al van hen was, haha! Dat voelde zo vreemd. Maar ergens toch wel goed. Ze gaan heel veel liefde en geluk in het huis stoppen en dat stelt me enorm gerust.

Verhuizen

We zijn al bijna zo ver. Meer dan de helft is al ingepakt en het is nu echt even kamperen in ons oude huis. We zijn van plan om vanavond al wat spulletjes over te brengen. Niks groots, maar gewoon wat dozen. Kleding, breekbare spullen, dat soort dingen. Gewoon om even wat ademruimte te krijgen. Leven tussen de dozen is eventjes grappig, maar moet vooral niet te lang duren. We worden er allebei heel erg onrustig van haha!

En verder?

sleuteloverdracht

De sleuteloverdracht is natuurlijk een allesbepalend moment. Het moment dat je eigenaar wordt van een nieuw huis is zó bijzonder! We zijn nog steeds hopeloos verliefd op ons nieuwe huis en hopelijk blijft dat nog heel lang.

Nog even volhouden. Aankomende donderdag gaan we definitief over! Zo spannend.