schoolvakantie

Oke, niet echt. Bijna. Ik moet mijn stageverslag nog terugkrijgen. Maar daarna heb ik toch echt, écht vakantie! Ik kijk al heel lang uit naar mijn allerlaatste schoolvakantie.

Niet zo leuk.

Laat ik deze verder vrolijke post, even beginnen met een niet zo leuk nieuwtje. Ik zit namelijk in mijn laatste jaar, en afgelopen dinsdag was de diploma uitreiking. Ik ben de enige van mijn klas die geen diploma heeft gehaald. Doordat ik moest stoppen bij mijn stage in het UMCG, heb ik drie weken thuisgezeten. Daarna kon ik aan de slag bij mijn huidige stagebedrijf, waar ik het heel erg naar mijn zin heb! Maar hierdoor krijg ik mijn diploma pas in oktober, in plaats van afgelopen dinsdag. Balen! Maar hopelijk hou ik er wat leuks aan over.

Leuk!

vakantie

Ik heb zo’n zin om heerlijk vakantie te houden. Lekker schoonmaken, luieren, en vooral ook veel tijd doorbrengen met de katjes. Natuurlijk gaan we nog twee weken naar Terschelling, daar hebben we zoveel zin in! We gaan met de hele familie van vriend, super gezellig.

schoolvakantie

Na onze vakantie op Terschelling heeft vriend ook nog een weekje vrij. Dan hebben we echt even tijd voor elkaar. Om lekker uit te rusten, waarschijnlijk gaan we nog een dierentuin (of twee) bezoeken, en vast nog veel meer leuke dingen doen! Maar niks is verplicht. Behalve de tandartsafspraak die gepland staat, haha!

Ook wordt er in ons huisje geklust. Er worden wat dingetjes vervangen en de badkamer wordt gefixt. Alweer. Hopelijk is na onze vakantie ons huisje weer een stuk opgeknapt! We kijken nu vooral naar de toekomst, maar we proberen ook van ieder moment van de dag te genieten.

Na de vakantie op Terschelling ben ik nog twee weekjes vrij. Wat de toekomst me dan brengt, zie ik dan wel. Nu eerst toch echt genieten van mijn aller, állerlaatste schoolvakantie!