Even een korte toevoeging. Ik besef me dat er een hele grote ophef is geweest om de levensstijl van The Green Happiness. Deze blog heb ik nog vóór het weekend geschreven en staat daar helemaal los van. 

Ik zal gelijk maar even met de deur in huis vallen. Het ging niet goed. Heel veel dingen als courgette, aubergine, rode bietjes, artisjokharten en bleekselderij lust ik niet. En ik had simpelweg de energie niet om dit allemaal uit de recepten te pluizen en aan te vullen met andere groenten.20160910_102819

Hierom verloor ik de motivatie. Op een veul te warme zomeravond vertelde ik mijn vriend dat The Green Happiness mij op dit moment niet zo happy maakt. Hij liet weten dat hij dat merkte en vond het heel vervelend voor me. Vooral omdat het eerste boek me wél zo happy maakte.

Na nog een paar dagen aanmodderen, besloot ik dat het genoeg was geweest. Veel zin had het niet meer. Ik ben in totaal drie kilo aangekomen, dikke baal. Maar het voelt wel heel bevrijdend, er is een last van me afgevallen. Haha, afgevallen. Nee, zonder al te flauwe grapjes. Ik blijf lekker vegan eten en had zoveel plezier in het klaarmaken van mijn avondeten na die beslissing!img_20160920_100337

Het voelt zo fijn dat ik weer lekker zelf kan beslissen wat er op mijn bord of in mijn kommetje belandt. Lekker een havermoutje met vanille, chocolade en banaan wanneer ik daar zin in heb! Of wat dacht je van een heerlijke açai bowl met kokossnippers, banaan en cacao nibs? Yas baby! Krijg ik honger van.20160918_104035

Nu ga ik eerst lekker mijn voorraadjes opmaken zodat er weer wat ruimte in de kast komt. Er staat alweer een nieuw avontuur op de planning, maar daar hoor je later meer over. Het is totaal iets anders, maar net zo spannend.

Laat je trouwens vooral niet weerhouden om The Green Happiness aan te schaffen na mijn negatieve ervaring. Ik blijf benadrukken dat het eerste boek me ontzettend veel geholpen heeft, maar dit boek ligt me gewoon niet. Binnenkort meer over mijn nieuwe avontuur!