Volgens mij is dit de allereerste review die online komt op MindBodyBeauty! Leuk! Reviews zijn leuk om te schrijven, maar stiekem vind ik het een beetje spannend. Daarom heb ik het misschien wat lang uitgesteld, maar nu de eerste online staat, zal de tweede ook wel snel volgen. Stay tuned!

P8050925
Natuurlijk zal ik niet alleen schrijven over producten die ik goed vind. Als er een verschrikkelijk slecht product tussen zit, zal ik dat ook zeker even komen melden. Maar nu wil ik vooral enthousiast zijn over deze aankoop van de eeuw: Tea Tree van The Body Shop.

Ik was al langere tijd op zoek naar een product dat mijn gezicht echt schoon kon krijgen, en tijdens een shopping spree kwam ik de Tea Tree tegen. Ik heb hem nu ongeveer een maand in gebruik, en ik ben enthousiast. Waarom? Omdat het zichtbaar resultaat geeft.

Ten eerste oogt mijn huid schoner. Ik heb niet echt een vette huid, of een acné huid, maar wel wat rode vlekken. Ik heb ook een redelijk gevoelige huid, niet alle producten kan ik verdragen. Mijn poriën raken vrij snel verstopt en zijn ook redelijk zichtbaar. Nou ben ik wel zo realistisch dat ik weet dat die poriën nooit meer kleiner gaan worden, maar het zou wel fijn zijn als ik ze vrij kan houden van vuil, zodat ze niet nog zichtbaarder worden.

En Tea Tree doet precies dat. Het is geen frisse foto, maar hee, zo is het leven nou eenmaal. Meestal maak ik de belichting van20160803_235703 (1) foto’s wat beter, maar bij deze foto heb ik dat niet gedaan. Ik heb een dag overgeslagen zodat het effect wat beter te zien is. Op dezedagen droeg ik geen bronzer, foundation of iets anders. Wel droeg ik concealer onder mijn ogen, mascara, en eyeliner. Voor het schoonmaken van mijn gezicht verwijderde ik mijn make-up grondig. De kleine zwarte puntjes op de foto zijn wat restjes make-up, de rest is viezigheid van mijn gezicht.

Dit is voor mij het bewijs dat Tea Tree echt goed werkt. De fles is ook enorm zuinig in gebruik, eerst schud ik de fles en doe daarna een paar druppeltjes op een wattenschijfje. Vervolgens masseer ik met het wattenschijfje mijn gezicht. Ik boen niet hard, maar ik zet wel druk op het watje. De Tea Tree Lotion ruikt een beetje naar groene thee met een vleugje munt. De munt voel je ook direct op je huid, het voelt heel fris. Dit is vooral lekker tijdens zomerse dagen. Tea Tree hoort al helemaal in mijn avondroutine.

Ik ben echt enorm te spreken over dit product en zou het iedereen aanraden. De werking is zichtbaar, voelbaar en het product is heel zuinig. Kortom, ik zou niet anders meer willen!