Jazeker, een nieuwe maandelijks terugkerende post! Misschien doe ik deze wel vaker, want het is wel een beetje spannend, maar stiekem ook wel heel erg leuk. De foto’s zijn gemaakt door mijn vriend, bij hem voel ik me helemaal veilig en op mijn gemak. Hij weet ook hoe mijn camera werkt, en voor het maken van foto’s krijgt hij boyfriend points haha!

20161004_164834Allereerst even over mijn make-up. Even een complimentje naar mezelf hoor! Ik ben alles behalve goed in make-up op doen, maar dit was voor het eerst dat ik écht echt tevreden was met de manier waarop mijn make-up zat. Binnenkort vertel ik hoe dit komt! #nofilter enzo hoor. Niet eens de belichting bijgewerkt.

pa041456

Ik koos voor een stijlvolle herfstlook. De overknee boots zijn zo ontzettend mooi! Ik was heel erg bang dat ze mijn benen zouden accentueren,maar de laarzen laten ze juist slanker en net iets langer lijken. Heb je net als ik stevige, korte beentjes en twijfel je over de overknee boots? Gewoon doen! Zorg er dan wel voor dat je een paar neemt met een hak. Ik kocht de mijne bij Zalando, het was liefde op het eerste gezicht! De hak is niet te hoog, maar ook zeker niet te laag. Ben je toch op zoek naar een hogere hak? Probeer dan eens deze!stijlvolle herfstlook

Het klinkt misschien een beetje gek, maar zwart is niet zo mijn ding. In ieder geval niet als overheersende kleur van mijn outfit. Zo heb ik bijvoorbeeld wel een zwarte tas, maar een zwarte trui zal je me niet zo snel zien dragen. De zwarte panty maakt de outfit wel net even extra herfstig vind ik. Het geeft dat donkere randje, en dat is precies waar ik naar op zoek was. De panty kocht ik bij de Hema.

En dan het jurkje.

Oh jongens, het jurkje! Hij komt van Boohoo.com en is de enige herfstjurk die ik bezit. Dit is omdat ik dit jurkje niet dagelijks aan zou trekken, in ieder geval niet naar school haha! Daarbij ben ik ook nog een ijskoningin, beneden de 20 graden bevriest het bloed in mijn aderen. Het is dus een mooie outfit voor een feestje. Uit eten kan ook prima in dit jurkje, de stof rekt namelijk heel erg mee. Geen gekke vouwtjes bij je volle buik, dat is een fijn voordeel.pa041461

Ik kan echt niet tegen lange mouwen, daarom zijn ze opgestroopt. Alleen om mijn handen te warmen zullen ze helemaal naar beneden komen, maar verder stroop ik ze altijd op. Waarom dat zo is, geen idee. Ik weet alleen dat het helemaal onbewust gaat en het lekkerder zit zo.

Het enige nadeel aan dit jurkje is dat hij bij mijn heupen wel heel mooi zit, maar daarom bij mijn taille wat lubbert. Door mijn figuur kan ik niet snel wijdere jurkjes dragen, omdat ik dan gelijk 30 kilo zwaarder lijk. Het is best lastig om te shoppen voor mijn lijf, maar ik doe het met liefde haha!

Zelf vind ik eigenlijk nog dat er een hoed bij moet. Dan was de look echt compleet geweest. Helaas heb ik die zelf niet, en het budget voor deze maand was ook op. Zonder hoed kan het echter ook prima! De oorbellen kocht ik laatst bij Six, en de veterchoker bij United Wardrobe.

Wat vind jij van deze stijlvolle herfstlook? Zou je het zelf ook dragen?