In de aankopen van juli liet ik al weten bij Sleek besteld te hebben. Mijn vriend beheerd toevallig de website waar ik had besteld en hij zag mijn bestelling dus, haha! Ik voelde me een beetje betrapt, maar het deed niet af aan mijn vreugde toen het pakketje eenmaal op de deurmat viel. Want ja, hij was zo klein dat ik er niet thuis voor hoefde te blijven.

P8151075

Ik kocht in totaal drie producten, namelijk twee lipsticks en een nagellakje. De lipsticks die ik kocht zijn Sleek Matte Me Old Hollywood, en Sleek Power Plump in de kleur Raving Rouge. De nagellak die ik kocht is Sleek Loves Gel Nails in de kleur Sugar Coat Me. Een lief, zachtroze kleurtje.

P8151072
20160815_125130

Sleek Matte Me Old Hollywood is een diepe, donkerrode kleur. De verpakking is heel strak, maar verder niet bijzonder. Ik had geen flauw idee of deze kleur me zou staan, het was echt een beetje een gok. En helaas, ik gokte verkeerd. De kleur is net wat te donker en maakt me heel erg bleek. Ik lijk zelfs een beetje ziek. Misschien is het een teken dat ik vaker onder de zonnebank moet, haha!

Helaas, want de pigmentatie is wel heel goed, het product is heel fijn aan te brengen en ruikt niet vreemd. Het was even wennen met aanbrengen, ik heb het zeker wel vijf keer opnieuw moeten doen haha! Één keer uitschieten en alles kan overnieuw. Gelukkig had ik het al aardig snel door en lukte het wel redelijk voor de foto.

Sleek Power Plump is een heel ander product. Het lijkt een beetje op een potlood en de verpakking kan zelfs geslepen worden als de punt op is. De verpakking is mat zwart, en de onderkant heeft de kleur van de lipstick zelf. Ik vind het persoonlijk heel mooi én heel praktisch, omdat je zo direct kan zien welke kleur je in je handen hebt. De dop is namelijk zwart en hierdoor kan aan de bovenkant niet zien welke lipstick je hebt.

Het voelt meer als een lipgloss dan een lipstick, terwijl de pigmentatie wel weer heel goed is. Na een minuutje begonnen mijn lippen te tintelen. Niet een beetje, maar echt heel erg. Ken je dat gevoel dat je een tijdje op je been hebt gezeten, en dan ineens opstaat? Dat gevoel kreeg ik in mijn lippen.

Ik besloot om deze lipstick een tijdje op te houden, om te kijken wanneer dit over zou zijn. Na ruim drie kwartier voelde ik de tintelingen niet meer, maar mijn lippen voelden wel een beetje doof. Ook dit verdween weer en na een paar uur voelde mijn lippen pas weer normaal. Tussendoor moest ik hem regelmatig bijwerken, vooral na het eten. Dan begon het hele gedoe ook weer vanaf het begin.

Ingrediënten in de lipstick zorgen voor deze tintelingen en zouden je lippen voller moeten maken. Uiteraard maar voor een tijdje. Ik zag het zelf niet, maar links zie je een foto waar ik net de lipstick op heb gedaan. Rechts zie je een foto waarbij ik de lipstick ongeveer een half uur draag. De volgende keer zal ik proberen om dezelfde gezichtsuitdrukking te houden voor beide foto’s, haha!

20160815_121858
20160815_124519

De nagellak is een zachtroze, maar zoet kleurtje. Hij valt niet heel erg op en is daarom fijn om lekker casual te dragen. Het is niet per sé een zomers lakje, volgens mij kan hij ook prima in de winter! Mijn nagels zijn helaas niet lang meer, ik heb ze een paar dagen geleden af moeten knippen omdat ze toch echt te lang waren. De nagellak droogt niet super snel, en ik moet minimaal drie laagjes gebruiken om het er een beetje mooi op te laten zitten. Met een topcoat blijft hij toch wel 4-5 dagen zitten.

P8151066

Al met al heeft Sleek super mooie producten vind ik, ze zijn echt het proberen waard! De nagellak zou ik niet opnieuw kopen, want het drogen duurt me te lang en er zijn nagellakjes waarbij je minder laagjes hoeft te gebruiken. De Matte lipstick zou ik wel in een andere kleur willen, en de Power Plump is echt een fijn product, op de tinteling na.

Ik bestelde mijn Sleek producten op http://www.sleek-makeup.nl/