Wij vieren ieder jaar Sinterklaas bij de ouders van mijn vriend. Het nichtje van mijn vriend is zes jaar oud, echt een schatje en voor haar is Sinterklaas natuurlijk fantastisch! Een verslag van onze Sinterklaasavond, en wat daarvoor allemaal gebeurde lees je in dit artikel.

 

In oktober trokken wij al lootjes. Dat was een voorstel van mij, want hoe meer tijd, hoe meer voorbereiding natuurlijk! Daar was iedereen het wel mee eens. En zo geschiedde dat wij pas de zaterdag vóór onze Sinterklaasavond cadeautjes kochten voor de hele familie. Cadeautjes voor mijn lootje kocht ik de week daarvoor. Het meeste kocht ik online, en een paar kleine dingetjes in de winkel.Sinterklaasavond

Ik maakte een Nike schoen, uiteindelijk niet helemaal geworden zoals ik wou maar hij was wel heel geslaagd! Degene die hem kreeg vond het mooi en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. Het proces was enorm tijdrovend, vooral omdat de papier maché en verf enorm lang moesten drogen. Verder heb ik vooral heel veel plezier gehad, net als Paddy, dat is wel te zien op de foto’s haha!

Mijn vriend heeft op de allerlaatste dag pas geraden wie mijn lootje was, doordat hij naar de wc moest en in de keuken mijn afgedekte surprise zag staan! We hebben heel veel plezier gehad in het bedenken van gedichten en cadeautjes! En het allerleukste is dan natuurlijk het voorlezen en uitpakken.

Sinterklaasavond

We waren wat te laat bij de ouders van mijn vriend, omdat ik natuurlijk voor het eerst in mijn leven mijn rijbewijs was vergeten. We moesten de gedichten nog uitprinten, opplakken, eten en langzaam kwam de rest van de familie binnendruppelen. Twee zakken met cadeautjes stonden in de garage, die werden voor de voordeur gezet en daarna werd er aangebeld.

Samen met het nichtje van mijn vriend ging ik kijken, en ze was echt door het dolle heen haha! Uiteindelijk begonnen we zo rond kwart voor zeven met cadeautjes uitpakken. Om kwart voor negen waren de zakken leeg en had het nichtje van mijn vriend haar cadeautjes uitgepakt. Ze was heel moe, maar vond alles wel heel mooi en interessant haha. We hebben heel erg om haar moeten lachen.

Om half tien kwamen de cadeautjes voor de volwassenen. Er waren heel veel leuke, grappige gedichten en het was zo leuk om naar elkaar te luisteren. Ik kreeg zelf echt super grappige gedichten, over de reisjes die we maakten, over autoracen en ook veel over eten, eten koken en bakken haha!

Sinterklaasavond

 

Ik ben echt super blij met mijn cadeautjes! ik kreeg een chocoladeletter die ik al heb opgegeten zomaar is verdwenen, een grote stolp met daaronder een decoratie uiltje, een badmuts met uiltjesprint, een LED gloeilamp die heel mooi goudgeel licht geeft, een setje kleine snijplankjes, twee curver Grand Chef bewaardoosjes, een heel klein braadpannetje, een bouwpakketje van een autootje haha, vijf Kerstballen in de vorm van uiltjes, een boterkoekvorm met bakmix voor boterkoek, en last but certainly not least, een heerlijke cadeauset van Calvin Klein Euphoria!

Sinterklaasavond

Ik ben zeker niet overgeslagen dit jaar, wat voel ik me verwend! Heb jij al Sinterklaas gevierd? Wat heb jij gekregen?