shoplog

Het is tijd voor de shoplog! Maandag vertelde ik al even in het kort wat ik kocht, en vandaag laat ik het zien. Ik ben zo benieuwd wat je van mijn nieuwe kwastenset vindt! Ik kocht ook nog een heerlijke showergel, en nog veel meer.

 

De kwastenset

Ik heb een heel uitgebreide kwastenset, ik geloof van 48 stuks. Ik gebruik ze al een tijdje en ben wel tevreden. Mijn make-up zit goed, ze verharen niet en ze zijn goed schoon te maken. Ik heb niks te klagen.

shoplog
shoplog

Tot ik deze kwastenset zag. Zijn ze niet prachtig? Ik was gelijk verliefd. Ik pakte een kwast, ging met mijn vinger door de haartjes en er verschenen nog net geen hartjes in mijn ogen. Wat zijn ze zácht! En zo mooi! Had ik al gezegd dat ze zacht zijn? Ik móést een setje hebben. Daarom telde ik €20,- neer voor deze prachtige set, die normaal €30,- kost op de website van makeupmusthaves.

Serums

Ja, ik weet niet zo goed wat ik nou eigenlijk heb gekocht haha! Maar het zag er allemaal heel indrukwekkend uit. Het is een soort olie in een flesje, ramvol vitamines. Op advies kocht ik vier flesjes, twee vitamine A en twee vitamine C. Het schijnt te helpen tegen een droge huid. Ik kocht deze vier ampullen voor €10,-. Ik moet ze nog uitproberen, maar het ziet er goed uit.

shoplog
shoplog

Het lijkt van een Duits bedrijf te komen, want als ik Roberto Bertolucci in Google invoer, kom ik allemaal Duitse webshops tegen. Dat is natuurlijk niet erg, maar ik kan nergens terugvinden of het product dierproefvrij is. Dat is natuurlijk een heel groot nadeel.

Op het lab werk ik vaak met ampullen, maar ik vind het toch altijd nog een beetje eng. Wat als er straks glas in het flesje terecht komt en ik dat op mijn gezicht smeer? Natuurlijk zit er een breeklijn op, maar toch vind ik het stiekem heel spannend haha! Ik ben zo benieuwd naar de werking op mijn huid.

Goodie bag

Ik kocht een goodie bag van Bluxbox, voor €5,-. Daar zaten al deze producten in, plus nog een pot Nivea crème. Nivea gebruik ik niet, gelukkig kon ik er een vriendin heel blij mee maken! Verder ruikt de douchegel naar limonade, en de bodyspray naar een mix van aloë vera en watermeloen. Heel subtiel, en heel erg zomers. Ook naar de maskers ben ik super benieuwd! Ik ben heel blij met deze goodiebag, maar helaas zitten er geen dierproefvrije producten bij.

shoplog

Dat valt me toch wel wat tegen. Maar dan weet ik in ieder geval dat ik de Blux box niet hoef te bestellen. Wat dat aangaat hou ik het lekker bij de Styletone box, die iedere maand vijf fullsize én dierproefvrije artikelen bevat. €5.- voor deze goodie bag vind ik zeker zijn geld wel waard!

Ben jij ook naar het I Love Beauty event geweest en heb je daar wat gekocht? Of heb je laatst een hele mooie aankoop gedaan? Laat het me vooral weten in de comments, ik ben zo benieuwd!