Ierland

Het was een ware shophemel in Ierland! Er zit helaas wel een limiet aan mijn budget, haha! Geld sparen is niet helemaal gelukt, maar gelukkig had ik nog een gaatje in mijn budget. Hier heb ik flink van kunnen shoppen. Wat ik allemaal kocht, lees je in dit artikel.

LushIerland

Bij Lush kocht ik als eerste American Cream. Dit is zonder twijfel mijn favoriete conditioner. Hij ruikt hemels, doet wonderen voor mijn haar en in Ierland is de Lush nog een stukje goedkoper! Naast American Cream kocht ik nog Santa Baby, deze stond op mijn wishlist. Hij is ietsjes feller dan op de website, maar dat mag de pret niet drukken. Het is echt een mooie tint voor de feestdagen! Ook kocht ik een flesje Rose Jam voor mijn moeder haar verjaardag. Wat een heerlijke geur zeg! Rozen overheersen, het is iets zoet en rokerig. Die wil ik zelf ook wel haha!

Yankee Shop

Ierland

In Liffey Valley kwamen we een Yankee shop tegen. Te leuk om niet langs te lopen! Het was heerlijk om aan allemaal Kerstgeurtjes te snuffelen. Uiteindelijk nam ik een sample Christmas Cookie mee, een sample Vanilla en een Christmas Cookie hanger voor in de auto. Lekker van Yankee Candle genieten als we voor Kerst naar familie rijden.

Urban Decay

Op het vliegveld kwamen we een enorm grote drogist tegen die, jawel, een Urban Decay counter heeft. Ik weet het niet zo goed meer, maar volgens mij kneep ik in mijn vriend zijn hand, terwijl ik “Daar wil ik heen!” tegen hem piepte. Daarna maakte ik nog veel meer hoge geluidjes die hij zeer amusant vond, haha! Mijn arme vriend stond er een beetje als een verloren vogeltje bij, dus hij ging een rondje lopen. Vond ik goed! Ik liet me een foundation aanmeten, en na heel lang twijfelen tussen Naked 3 en Naked Smoky, koos ik voor Naked Smoky.

Op weg naar de zeer aardige vrouw die mij hielp met afrekenen, kwam ik vriendlief weer tegen. Ik stak mijn pinpas in het kastje, en…. Ik was mijn pincode vergeten. Ik voelde me zó dom! Ik kon er niet meer op komen. Niet op het eerste cijfer, of welke cijfers er in zaten, helemaal niks. Ik had gewoon een blackout. Gelukkig was daar mijn vriend die zonder met zijn ogen te knipperen het hele bedrag voor mij betaalde. Toevallig schoot het me eergisteren weer te binnen, dat scheelt weer een ritje naar de bank!

Souvenirtjes

Ierland

Mijn vriend kocht een mok met een Irish blessing, en voor mij een heel lieflijk kettinkje met een klavertje er aan. Voor mijn moeder kochten we nog een koelkastmagneet met een schaapje, en we hebben zelfs een cadeautje voor het nichtje van mijn vriend gekocht!

Al met al zijn we goed geslaagd in Ierland! Lijkt het je leuk om een review te lezen van de Urban Decay producten?