SelfS17

Even een latertje hoor! Maar niet minder leuk natuurlijk. Ik deed mee aan Secret Elf Surprise 2017, oftewel SelfS17. Via Twitter wordt dit georganiseerd door @OpperElf. Vorig jaar deed ik ook al mee en ik werd zo verliefd op het concept, dat ik dit jaar meerdere swaps heb gedaan haha.

Het pakketje kwam gelukkig nog voor de verhuizing. We hebben de doos meegenomen naar het nieuwe huis en toen het moment daar was dat ik hem eindelijk uit mocht pakken kon ik niet wachten! Volgens het kaartje in mijn pakketje was het moeilijk om voor mij te shoppen. Snap ik heel goed. Gelukkig kreeg ik allemaal leuke cadeautjes!

SelfS17

Ik kreeg een kerstbal in de vorm van een kat en een beeldje van een kat met een kerstmuts op in een emmertje. Ze zijn echt té schattig.

SelfS17

Ik kreeg ook nog een zeepje en een bath fizzer. Lekker voor in het nieuwe bad. De choco teff vingers zijn intussen allang op. Het zijn een soort glutenvrije kitkats, erg lekker! Mijn grote favoriet zijn de kattenkopjes. Ik kan niet stoppen om naar ze te kijken, zo cute. De stickers zijn in de vorm van katjes, altijd goed!

SelfS17

Zoals je kan zien is Paddy helemaal weg van de geurkaars. En geef hem eens ongelijk. Deze kaars ruikt hemels. Heerlijk subtiel, maar echt naar winter. Het doet me denken aan de avonden dat het heel erg hard sneeuwde, en dat mijn broer en ik wedstrijdjes deden door de pasgevallen sneeuw. Wie het verst kwam had dan gewonnen. We waren op blote voeten, in onze pyjama’s. Want we moesten natuurlijk allang op bed liggen…

Dankjewel Sonja! Ik ben echt heel blij met het pakketje. Het is allemaal goed, en ik ben enorm verwend. SelfS17 was enorm geslaagd en ik kan niet wachten op SelfS18!