light

Er is een nieuwe Limited Edition uitgekomen van Rituals! Ik ben gek op Rituals. De Oosterse geuren laten me ontspannen, en de verpakking ziet er altijd enorm luxe uit. En dat is bij deze Limited Edition, The Ritual Of Light, niet anders.

 

De verpakking

De zwart/gouden verpakking doet niet alleen luxe aan, maar doet me ook denken aan vuurwerk. Het inluiden van een nieuw jaar, een nieuwe start en nieuwe kansen. Ik denk dat Rituals je dit gevoel iedere dag wilt geven met deze LE. Het gevoel dat je even stil mag staan bij de nieuwe kansen die je iedere dag weer krijgt.

The Ritual Of Light is hier inderdaad op gebaseerd. Rituals weet te vertellen dat al eeuwenlang verschillende culturen van over de hele wereld de vlam als metafoor gebruiken voor innerlijk licht en de menselijke ziel. De collectie bevat badschuim, doucheschuim, bodyscrub, bodycrème, kruidenthee, geurkaarsjes, en geurstokjes. Helemaal nieuw zijn de Fortune Crackers, deze crackers bevatten kleine versies van een aantal Rituals producten. Leuk voor na het Kerstdiner!

light

Persoonlijke favorieten

Het doucheschuim bevat sinaasappel en kaneel, net als de bodycrème. Het zijn geuren die ik associeer met herfst, winter, warmte, haardvuur, en sneeuw buiten. Daar ben ik vast en zeker niet de enige in! De scrub is gemaakt van biologische suiker en oliën, dat klinkt heerlijk! In de winter is het zo belangrijk om te scrubben. Voor je bloedsomloop, je droge huidje en natuurlijk het verwijderen van dode huidcellen.light

En last but not least, de geurkaarsen. Ik ben gek op geurkaarsen, vooral in de winter! Vaak zijn dat vanille geurkaarsen, maar deze wil ik zeker ook wel een kans geven. Hij komt gewoon op mijn verlanglijstje, haha! The Ritual Of Light producten zijn hier te vinden. light

Wat vind jij van de nieuwe Limited Edition van Rituals? Ben je net zo enthousiast als ik? Ik lees je mening graag terug in de comments.