Naked

Urban Decay. Mijn favoriete dierproefvrije merk! Voor mijn verjaardag kreeg ik een ICI Paris XL giftcard en daarmee kocht ik het Naked 3 palet. Ik laat je zien wat ik er van vind!

Naked

Je kent hem vast wel, van alle honderden andere reviews van dit palet die online staan haha! In mijn opruimblog liet ik je zien dat ik Urban Decay Naked 3 al in bezit had, maar dat die nep is. In Ierland zag ik de echte en ik was verkocht. Toch ging ik voor Naked Smoky, want Naked 3 had ik al, toch? Nee, dus niet.

Ik gaf de neppe Naked 3 weg aan een vriendin, die er heel erg blij mee is! Maar ik kwam er achter dat Naked 3 zoveel meer is dan het neppe palet. Zodra hij binnenkwam vergaapte ik me aan alle mooie kleuren. Ik ben geen roze-roze meisje, maar vind dit echt heel mooi. Het is eens wat anders dan de natuurtinten!Naked

Dit palet kocht ik eigenlijk vanwege één kleur: Darkheart. Een zwarte kleur ramvol roze glitters. In Ierland werd ik verliefd, smoorverliefd op Darkheart. En hij stelde me niet teleur. Hierboven heb ik een foto gemaakt in het licht met flitser, zodat de glitters goed te zien zijn. Ook op de swatch zijn de glitters nogsteeds mooi aanwezig!

 

Over swatches gesproken

Naked

Naked

Naked

Ik heb ze wel gemaakt, maar helaas zijn vooral de eerste kleuren te ongepigmenteerd om ze echt te kunnen laten zien. De namen staan erbij maar je zult goed moeten zoeken. De fallout is, vooral bij de donkere kleuren, echt om te huilen. De kleuren met de meeste fallout zijn Nooner, Factory, Darkside en Darkheart.

De look

Natuurlijk moest ik hier een ooglook mee maken! Ik koos voor een make-up look die makkelijk kan voor overdag, maar ook prima voor ‘s avonds. Ik startte door mijn basis aan te brengen: concealer van Essence onder mijn ogen, mijn wenkbrauwen deed ik met een oogpotlood van Sleek, en de lipstick is Sleek Matte Me Birthday Suit. Op mijn oogleden deed ik een primer van Emité. De basis is te zien op de foto hierboven.

20170218_141537
20170218_141356

Vervolgens bracht ik Dust aan op mijn gehele ooglid. Daarna gebruikte ik Factory in mijn crease, en dit blendde ik uit naar boven. Daarna gebruikte ik Stranger op mijn bewegend ooglid, om hier Buzz overheen te doen. Dit deed ik zodat Buzz wat beter uitkomt. Stranger is namelijk een witte oogschaduw die zich daar prima voor leent. Als laatste gebruik ik een highlighter potlood voor de boog onder mijn wenkbrauwen, en mijn ooghoeken. Op deze manier creëer je namelijk optisch grotere ogen. De mascara is van Sleek.

En tadaa! Letten we ook even op de fallout onder mijn ogen? Ik heb mijn best gedaan om dit zoveel mogelijk weg te werken. Vanavond maar een beetje highlighter op, haha! Ik ben zeker van mijn roze wolk gevallen als het gaat om Urban Decay paletten, maar dat maakt het palet niet minder mooi. Hij blijft zeker in mijn collectie en zal heel vaak gebruikt worden!

Wat vind je van deze look? Wat vind je van het palet? Laat het me zeker even weten in de comments!