Na alle 120 reviews over NYX gelezen te hebben, dacht ik, die moet ik ook proberen! Ik had een Douglas cadeaukaart gekregen voor mijn verjaardag, en kocht daar NYX Lip Lingerie in de kleur Exotic van. Vandaag review ik deze lipstick!

De kleur op de website is heel anders.

Via Douglas.nl kocht ik deze lipstick. De kleur lijkt op de website zoveel lichter! Ook lijkt hij daar wat meer naar oudroze te neigen. Dat is hij dus niet, haha. Ik kreeg de lipstick in een enorme doos trouwens. Ik had op de Facebookpagina van Douglas een foto geplaatst met de vraag of dat nou echt zo moest. Ze waren er al mee bezig, zeiden ze. Want zeg nou zelf, een lipstick kan toch gewoon door de brievenbus…?

Eenmaal binnen viel me al op dat de kleur donkerder is dan op de website werd vermeld. Maakt niet uit, donkere kleuren kunnen me ook heel goed staan! De verpakking is vooral praktisch. Er staat een naam op en het flesje is doorzichtig. De sierlijke letters vind ik erg mooi.

De applicator is eh, lang. Lang en dun haha! Meer kan ik er niet van maken. Ik vind hem heel fijn aanbrengen. Doordat hij niet zo breed is, werkt het heel precies. Ik had mijn randjes in één keer goed! Het zit er ook strak uit. Geen klachten hierover haha. 

Ook de formule is heel fijn. Hij is wat dikker dan ik gewend ben, en dekt in één laag. Er zit wel een beetje een gekke geur aan. Het doet me een beetje denken aan gedenatureerde alcohol, of nagellak. Dit ruik je niet meer zodra de lipstick op je lippen zit hoor!

Vorige week had ik het erover dat de Milani Cosmetics lipstick veel lichter uitviel dan ik had verwacht. Deze lipstick blijkt dus veel donkerder uit te vallen! Raar, toch? Zou het aan mij liggen? Of zou het altijd zo zijn bij matte lipsticks? Wie het weet mag het zeggen, ik ben erg benieuwd!

Blijft de NYX Lip Lingerie lang zitten?

Ja, bij mij wel! Ik las veel klachten over rimpeltjes, maar daar heb ik geen last van. Hij droogt mooi op en mijn lippen lijken zelfs gladder dan normaal! Ik ben fan. Natuurlijk heb ik ook foto’s gemaakt, en ik besloot me gelijk maar even helemaal op te maken. Alle andere producten die ik heb gebruikt staan eronder.

UD Naked Skin Foundation in 1.0, Sleek Solstice highlighter, INSPR highlighting pencil, MeMeMe bronzer, UD Naked 3, Sleek dip-it eyeliner, Essence False Lashes mascara.

Zou jij deze lipstick ook kopen? Of heb je andere producten van NYX die echt een aanrader zijn? Laat het me vooral even weten in de comments!