highlighter

Een tijdje geleden kreeg ik van Celine van The Beautyboulevard dé tip: de Undress Your Skin highlighter. Ik kocht hem in het roze en laat je zien wat ik ervan vind!

De verpakking

De verpakking is niet heel bijzonder. De achterkant is wit, en de voorkant is doorzichtig. Het plastic voelt goedkoop, maar voor €5,99 verwacht ik natuurlijk ook geen gouden verpakking haha! De verpakking is wél enorm praktisch en laat gelijk de mooie highighter zien die zich in de verpakking bevindt. Nootje: de verpakking gaat wel moeilijk open. Ik ben dan zo bang om de verpakking te laten vallen en mijn kat zich hierdoor magisch transformeert in een unicorn.

Het product

highlighter

Kijk hoe mooi deze swirls zijn dan! Ik ben verliefd haha. Je ziet de mooie roze kleur met een koude glans. Oei, gaat dat wel mooi staan op mijn bleke huid met gele ondertoon? Ik hoop het wel, want stiekem ben ik enorm verliefd op deze highlighter. Ik wil gewoon dat het mooi staat, haha!

highlighter

De swatch is gelijk goed. Ik hou er zo van! Op mijn lichte huid staat deze roze kleur zeker niet raar. Op mijn onderarm dan haha. Natuurlijk zal de highlighter niet zo sterk aangezet worden op mijn gezicht, maar de shimmer is on point en de pigmentatie, wauw!

De formule is ook heel fijn. Ik heb 0,0 fallout bij het gebruiken van zowel een fluffy als een hardere brush. Het voelt lekker zacht, helemaal niet als talkpoeder of te creamy. Ik snap gelijk waarom Celine me deze highlighter aanraadde.

Het resultaat

highlighter

Yasss! Ik hou van een subtiele glow. Deze highlighter geeft het allemaal. Hij kan heel makkelijk opgebouwd worden om je jukbeenderen wat sterker aan te zetten. Bij een huid met een roze ondertoon kan je deze highlighter net wat sterker aanzetten, maar dat durf ik niet aan. Ik hou het bij subtiliteit! I love it.

Al met al heb ik geen negatieve punten voor deze highlighter. Meestal heb ik wel íéts te klagen, maar over dit product echt niet. Wat vindt jij van deze highlighter?