Milani

Deze review ligt eigenlijk al een tijdje te verstoffen. Ik had geen tijd om me op te maken, om foto’s te nemen, te bewerken en ook nog eens een artikel te tikken. Maar tadaa! Ineens kreeg ik zin om wat te ontspannen in plaats van me rot te rennen. Vandaar dit artikel. Met opgemaakte giechel.

Milani Cosmetics Rose Blush

milani blush

Ik had deze blush van Milani Cosmetics al zó lang in mijn review bakje liggen! Hij riep mijn naam zo’n beetje elke dag, maar hij mocht niet open voordat ik er foto’s van had gemaakt. En nu was het dan zo ver. Ein-de-lijk!

De blush is zo roze. Roze is een kleur die ik nooit, maar dan ook echt nooit op mijn huid draag. Doe mij maar natuurtinten. Van goud tot bruin dus. Maar roze? Nah. Maarja, blush hoort nou eenmaal roze. Ik kocht hem op de gok, eerlijk gezegd. Of nouja, op gevoel. Ik zag hem, voelde me verliefd en kocht hem. Zo bam, in mijn winkelmandje geflikkerd.

Hij kwam op de deurmat en mijn vlinders waren nogsteeds aanwezig. Maar toch schrok ik een beetje. Hij is wel erg fel… Misschien bleef hij daarom wel zo lang liggen. Ik was een beetje bang om op zo’n tante te lijken die gewoon haar adem inhoudt en haar gezicht tien seconden in een make-up doos motorboot.

De verpakking

Die is mooi! Hij voelt stevig, van hard kunststof. Het gouden laagje en de gouden letters geven het een mega-luxe uitstraling. Over de roosvorm nog niet gesproken natuurlijk. Een heel originele manier om je product net iets meer class te geven.

De swatch + look

Milani

De swatch voelde iets chalky. Het product is wat stroef waardoor de swatch moeilijk te maken was. Maar, het is gelukt! Het pigment is prima en knalt niet van mijn arm af. Dat vind ik fijn! De kleur is goed op te bouwen, je loopt niet gelijk met roze oorlogsstrepen op je gezicht.

Milani

Ik gebruik de blush héél subtiel, omdat het me nooit zo goed lukt. Voordat je het weet, lijk je op een clown met alleen felrode appelwangetjes. Plus, op deze manier is het veel natuurlijker. De foto’s zijn wat bewerkt om een realistischer beeld te creëren. Er lag namelijk nogal een gele gloed overheen.

Wat vind jij van deze blush van Milani Cosmetics?