Milani

Nog heel even en dan begint de lente officieel! Heerlijk he? Om alvast een beetje in de lentesferen te komen, review ik een mooie, roze kleur van Milani Cosmetics.

 

De verpakking

Milani

De verpakking besprak ik laatst al, bij deze lipstick is dat niet anders. De grootste voordelen wil ik met alle liefde nog wel benoemen: er zit enorm veel product in voor de prijs (€10,49 voor 5 gram), het handvat is stevig en hoekig waardoor de applicator stevig in de hand ligt, en de formule is om door een ringetje te halen. Alsof je slagroom met een vanillegeurtje op je lippen smeert.

Ik koos voor een rozerode kleurtje, leek me fantastisch voor de aankomende lente! Ook al vloekt het roze bij mijn rode haar, ik wou hem. Aangekomen leek hij in de verpakking toch iets rozer dan op de website. Of nouja, iets… Zeg maar gerust veel. Er lijken koperachtige glitters in te zitten, wat niet per sé erg is. Misschien vloekt mijn rode haar daardoor iets minder met de lipstick, haha!

Aanbrengen ging lastig, ik moest zeker twee laagjes opsmeren en het aanbrengen ging heel ongelijkmatig. Mijn lippen waren wat droog en ik had ze vantevoren gescrubt, maar dat hielp niks. Tijdens het aanbrengen viel het me al op dat de kleur heel anders is dan in het flesje.

Als ik niet scrub smeert de lipstick ook onregelmatig uit. Dat is jammer! Ik moet ook zonder een scrubbeurt vantevoren twee lagen aanbrengen. Het valt heel erg op dat de randjes van mijn lippen goed gekleurd zijn, maar verder naar binnen wordt het streperig.

Milani

Whoa, het is echt bijna neon roze! Helaas is de foto net wat flets uitgevallen. Vooral bij mijn lichte huid steekt de lipstick enorm af. Na een halfuurtje begint de lipstick af te brokkelen, vooral bij mijn mondhoeken en bij mijn onderlip. Op de onderstaande foto is dat goed te zien.

Milani

Ik vind de lipstick wel heel erg mooi.

Vooral als het straks wat warmer wordt, en mijn huid wat meer kleur krijgt. Ik denk dat deze kleur dan echt heel mooi bij mijn huid staat! Het is best een heftige kleur, waardoor het wel verstandig is om de rest van mijn make-up zo neutraal mogelijk te houden. Ik ga niet voor de full-on Barbie look, haha.

Milani

Al met al krijgt deze lipstick een 3/5. De verpakking is fijn, de formule smeert heerlijk, maar wel iets ongelijkmatig. Daarbij kwam ook nog dat hij snel afbrokkelde. De kleur is wel heel mooi, en het bijwerken wel waard.

Zou jij deze lipstick van Milani Cosmetics willen kopen?