Sugarpill

Laatst kwam ik een reclame tegen via Facebook die me totaal van mijn bureaustoeltje blies. Met warrig haar en een verwarde blik in mijn ogen klom ik terug en klikte de advertentie aan. So. Pretty! Ik móést hem hebben. Moest gewoon. Geen twijfel over mogelijk. Sugarpill Trinket was voor mij.

De lipstick

Een half jaar later kocht ik eindelijk de belachelijk dure lipstick. €18,- telde ik er voor neer. Maar hij was na dat halfjaar nooit echt helemaal uit mijn hoofd, en ik besloot hem te kopen. Een huilende bankpas verder kon mijn geluk niet op. Hij was echt onderweg!

Sugarpill

De verpakking is té schattig voor woorden. Het hartje en het kruis lijken en beetje op een apothekerskruis en past goed bij de merknaam. Het witte karton met glitters doet speels aan, zonder het kinderachtig te maken. De verpakking van de lipstick zelf is net zo leuk! Hij is rond, met de merknaam, hetzelfde logo en vanboven loopt het over in een ombre van wit naar de lipstick kleur. Zo handig dat je gelijk ziet welke kleur je in je handen hebt!

Sugarpill formule

De lipstick zelf heeft een hele fijne formule. Als je hem gewoon aanbrengt en op laat drogen zie je een subtiele shimmer. Maar als je je lippen samendrukt na het opbrengen, is het ineens één en al glitter! Hier hou ik wel van, deze lipstick kan je op twee manieren dragen. Hij droogt je lippen een klein beetje uit, maar stoort absoluut niet. Wat ik wel heel storend vind is de geur. Het hangt een beetje tussen marsepein en sinaasappel in, en ik vind het echt heel vies!

Sugarpill

De kleur is echt fantastisch. Hij is minder roze dan ik had verwacht, maar neigt vooral meer naar terracotta. Een mooie winterkleur. Maar als je Googlet op Sugarpill Trinket, zul je zien dat de afbeeldingen veel rozer zijn. Dat is jammer, want dát was nou juist de kleur waar ik zo verliefd op werd. De ultieme rose gold lipstick zal dus nog een jaartje uitgesteld moeten worden, aangezien ik een jaar lang geen make-up zal kopen.

Sugarpill

Al met al ben ik tevreden. De kleur is anders, maar zeker niet minder mooi. Ik zal hem vaak dragen en het is zeker geen miskoop geweest. Over de geur zet ik me wel heen haha!

Wat vind jij van deze lipstick? En van het feit dat hij er op de afbeeldingen op Google anders uit ziet dan in het echt? Ik ben benieuwd naar je mening!