Ken je Lekkerineenpotje? Misschien wel, ze zaten een paar maanden geleden in de Styletonebox. Ik kreeg toen de Strawberry & Lemon sugar scrub en was gelijk verkocht. Wat een heerlijk product. En die geur! Ik was op slag verliefd.

Daarom trok ik de stoute schoenen aan en mailde Dewi van Lekkerineenpotje. Of zij het zag zitten dat ik over haar producten zou schrijven. Lekkerineenpotje is namelijk een Nederlands merk wat niet op dieren test en ook nog eens vegan is! Dit past perfect in het kader van MindBodyBeauty. Dewi stuurde me een pakketje op met een aantal zelfgekozen mini’s.

Wat was ik verrast!Lekkerineenpotje

De Intense Coffee Facial Scrub ruikt heerlijk naar koffie.Het enige wat er in zit is fairtrade koffie, vitamine E, olijfolie en kaneel. En dat voel je! De structuur is poederig, helemaal niet plakkerig zoals ik van andere scrubs ben gewend. Hierdoor was het me even onduidelijk hoe ik dit nou moest gebruiken. Moest ik er water aan toevoegen? Of misschien een beetje kokosolie? Een snelle blik op de website leerde me dat je het beste onder de douche kon staan bij het gebruiken van de scrub.

Douchen doe ik vaak ‘s avonds, daarom maakte ik alleen mijn gezicht even nat. En ja hoor, de koffie scrub bleef prima plakken! Je hebt er echt niet veel van nodig, een half theelepeltje is meer dan genoeg. Na de scrub krijg ik een echte oppepper en het gevoel dat de wereld aan mijn voeten ligt. De geur blijft niet hangen op je gezicht, wat ik persoonlijk heel fijn vind. Ruik ik niet de hele dag naar een vers bakje koffie, haha!

Lekkerineenpotje

Naast de koffie scrub ontving ik ook het Rosemary Damaged Hair Mask. Oeh, deze ruikt lekker zeg! Rozemarijn is een sterk ruikend kruid, maar overheerst hierin niet. Het masker bevat alleen kokosolie, rozemarijn olie en vitamine E. Het masker is door de kokosolie heel hard, omdat dit gestold is. Tipje van mij: stop het masker even tien minuutjes in je broekzak, hierdoor wordt hij vloeibaarder en beter te gebruiken. Warm hem alsjeblieft niet op in een pannetje of in de magnetron, het masker wordt te heet waardoor je je haar kan beschadigen! Lichaamswarmte is genoeg om het te laten smelten.

Het masker werkt.

En hoe! Ik gebruikte hem alleen in de puntjes van mijn haren. Die zijn nu zo lekker zacht, ik kan niet stoppen met voelen. De geur blijft helaas niet hangen, omdat je het masker uitwast met shampoo en daarna gebruik ik nog een conditioner.

Lekkerineenpotje

Het lekkerste bewaar ik voor het laatst, natuurlijk. De Rose Petal Sugar Scrub is een heerlijke bodyscrub die een fantastische, subtiele geur achterlaat. Je kan de rozenblaadjes zo zien zitten, wat een puur natuur product is het ook! Het bevat kokosolie, rozenblaadjes, suiker en rozenolie. Als je na het douchen je lichaam droog dept in plaats van wrijft, blijft er een heerlijk laagje kokosolie achter. Net wat mijn huid nodig heeft met deze droge, koude dagen.

Lekkerineenpotje

Er zat als cadeautje ook nog een lipbalm in, met de geur Strawberry & Lemon natuurlijk. Hier ben ik super blij mee, zo lief! De geur is iets minder sterk dan die van de sugar scrub, maar dat mag de pret zeker niet drukken. Voordat ik naar buiten ga doe ik deze lipbalm op, om mijn lippen wat extra bescherming te geven. Heerlijk!

Is er ook een nadeel aan Lekkerineenpotje? Nee. Ik heb alle producten heel bewust gebruikt, maar kon nergens een nadeel vinden. Het enige is misschien dat de rozenblaadjes van de sugar scrub wat moeilijk weg te spoelen is. De scrub is ook de enige die niet een hele lange tijd mee gaat, ongeveer de helft van het potje heb ik opgebruikt.

Is Lekkerineenpotje ook wat voor jou? Ik lees graag welk product jou het lekkerst lijkt.