powerbank

Als je zo versmolten bent met je telefoon zoals ik is een powerbank geen overbodige luxe. Via GoCustomized.nl kon ik mijn eigen powerbank ontwerpen. Hoe cool is dat?!

 

powerbank

Eigen logo

Ik moest er even over nadenken wat er nou precies op moest staan. Een foto van de kat? Van beide katten, van de kippen, of van vriend? Maar nee. Foto’s zijn niet zo mijn ding. Teksten ook niet. Tekeningen wel. En toen schoot het me ineens te binnen. Het logo van mijn eigen blog natuurlijk!

Powerbank ontwerpen

De powerbank ontwerpen was geen enkele moeite. Het was wel even passen en meten met het logo, haha! Dat moest er natuurlijk groot, maar niet te groot, en zeker niet te klein op staan. Gelukkig geeft de website een duidelijk beeld van hoe hij er uiteindelijk uit komt te zien.

powerbank

Toen hij binnen kwam, liet ik hem heel trots aan mijn vriend zien. Mijn vriend vindt hem ook heel mooi! De opdruk ligt op het oppervlak, hierdoor heeft hij een hele strakke uitstraling. Het merkje staat er ook op, maar dat is niet heel storend vind ik. Op de voorbeelden is ook te zien dat er over het merkje heen wordt gedrukt als er een foto of plaatje op bedrukt wordt. Er is geen handleiding en de tekst die er op staat is in het Chinees.

Ze leveren standaard een kort kabeltje erbij. De powerbank zelf is prima op te laden hiermee, maar voor het opladen van mijn telefoon zal ik toch echt mijn eigen (en enige) USB-C kabel moeten gebruiken.

Hoe werkt hij?

powerbank

De powerbank werkt echt heel fijn! Door op het knopje bovenin te drukken, is te zien hoe vol de powerbank nog is. Hij kan mijn telefoon één keer van 0 tot 100% opladen. En ook nog eens in een rap tempo! Zo kan ik weer even vooruit. Het enige nadeel? De lampjes blijven knipperen als je de telefoon aan het opladen bent. Het lijkt me dat dat ook stroom verbruikt, en die stroom kan wel een betere bestemming gebruiken. Namelijk mijn telefoon, haha.

Zou jij je eigen powerbank willen ontwerpen? Je kan ook je eigen telefoonhoesje laten bedrukken, of zelfs een notitieboekje!