Ariane Inden

Hallo! Even terug van weggeweest. Ik heb, voor mijn doen, heel veel blogs klaar liggen en heb nu eindelijk de tijd om ze goed uit te werken! Deze week trap ik af met een review en niet één, maar twee winacties! Ter ere van het éénjarig bestaan van mijn blog.

Over Ariane Inden

Ariane Inden is een natuurvriendelijk met met een make-up lijn, een welness lijn en een huidverzorgingslijn. Ze hebben zelfs parfum! Daarnaast wordt Ariane Inden in beautysalons verspreid over het hele land aangeboden. Super fijn!

De producten

Ik kocht een klein flesje parfum en oogpads die de huid rond de ogen verstevigen. Het is bijna onmogelijk om dierproefvrije parfum te vinden, die ook nog eens naar gewone parfum ruikt in plaats van een specifieke kruidengeur. Daarom viel ik als een blok voor de omschrijving van SKIN. Want komop, hypoallergeen én sexy? Count me in.

Ariane Inden

Mijn geïrriteerde huid reageert inderdaad niet op deze parfum. In het flesje ruikt hij poederig, zoet en een beetje prikkelig, maar op de huid laat hij zijn ware gedaante zien! Hij ruikt warm, alsnog wel zoet maar vrouwelijker. Het prikkelige maakt plaats voor een bloemige geur die je de hele dag wel wil ruiken. Hij overheerst niet, maakt niet misselijk en je ruikt hem na een tijdje alleen als je even je hoofd draait. Dan denk ik even “oohja, deze parfum heb ik op. Lekker!”.

Ook naar de oogpads ben ik razend nieuwsgierig. Volgens de beschrijving kunnen deze oogpads in één keer een verschil maken. Ik ben 24 en ik heb al redelijk wat lijntjes bij mijn ogen. Op sommige katerdagen wat meer dan anders. Ik heb nog niet zo’n dag gehad, daar wil ik ze graag voor bewaren. Om te kijken of het écht een verschil maakt!

Ariane Inden

De proefjes

Ik kreeg als proefjes nog een 24 hours moisturizer, een face scrub en een parfum. Het is jammer dat niet op het flesje staat welk parfum het is, omdat er meerdere parfums van Ariane Inden zijn. Het ruikt wat krachtiger, kruidiger dan SKIN. Maar dan ook weer niet op zo’n manier alsof je je neus in je moestuintje drukt. Meer rokeriger.

De winacties

Ja, je leest het goed! Ik ga twee winacties doen.

De eerste bevat een waardebon ter waarde van €100,- te besteden in de Ariane Inden Flagship Beauty Store & Salons in Amsterdam, gevestigd in de Utrechtstestraat 127. Dit is gelijk de reden dat ik twee winacties doe, omdat ik weet dat veel van mijn lezeressen niet in Amsterdam wonen, of daar vaak komen. Maar voor degenen die dat voordeel wél hebben, deze is voor jullie girls! Tenzij je natuurlijk liever het andere pakket wint haha.

Ariane Inden

De tweede winactie bevat een waardebon waarmee je een feestelijke make-up touch-up cadeau krijgt ter waarde van €35,-. Check vooraf wel even op deze pagina of de vestiging bij jou in de buurt wel meedoet aan de landelijke acties! Naast deze cadeaubon stuur ik je nog een waardebon voor een instant beauty upgrade ter waarde van €35,- euro mee! Deze upgrade krijg je aan de beauty booster bar. Klinkt goed, toch? Als laatste krijg je ook het parfum testertje en de facial scrub tester mee. Beide uiteraard ongebruikt.

Ariane Inden
Ariane Inden

Hoe doe je mee?

Simpel. Er zijn drie stappen:

  1. Like mijn Facebookpagina
    1. Like mijn Instagram (heb je geen Instagram? Heulemaal prima!)
  2. Reageer hieronder met welke winactie jij het liefst wil winnen. Laat ook weten dat je mijn Facebookpagina en Instagram heb geliked. Daarnaast ben ik heel benieuwd naar jouw favoriete MindBodyBeauty artikel van het afgelopen jaar.

De winnaars worden op maandag 19 juni rond 20:00 bekend gemaakt op mijn Facebookpagina en Instagram. De winnaars worden getrokken uit de reacties op deze blog.

Ik ben zo benieuwd naar jullie reacties!