reizen

In het artikel van woensdag noemde ik als laatste de lipsticks van NYX. Deze hebben allemaal namen van steden, en tijdens het schrijven vroeg ik mezelf af wat mijn ultieme vakantiebestemming in het buitenland is. Wij gaan altijd naar Terschelling op vakantie, en dat zal dan ook altijd mijn nummer 1 vakantiebestemming blijven! Maar er zijn andere plekken waar ik wel eens heen zou willen reizen.

Zo zou ik best wel eens een All-Inclusive reis willen maken naar Kaapverdië. Het weer is er rond deze tijd van het jaar nogsteeds heel mooi! Vandaag is het bijvoorbeeld 29 graden. En omdat het laagseizoen is, zijn de prijzen ook lager. Het is helemaal niet ondenkbaar om hier naartoe te reizen, je hebt alleen wel een paspoort nodig in plaats van een identiteitskaart.

Ibiza is al jaren een favoriete vakantieplek van enorm veel mensen! Ibiza is hot, en eigenlijk ben ik gewoon heel nieuwsgierig. Of al die ophef nou echt zo terecht is. Het is vast heel mooi en leuk. Maar ik zou zelf wel graag willen ervaren wat Ibiza nou zo bijzonder maakt. En dan bedoel ik natuurlijk niet alleen met mijn luie kont op het strand liggen, maar ook het eiland bekijken.

reizen

Egypte is toch wel een beetje mijn droomreis.

En dan het liefst een beetje dicht bij de piramides, dan kunnen we die ook bekijken! De geschiedenis van Egypte heeft me altijd aangetrokken. Het tijdperk van de Farao’s, het bouwen van enorme gebouwen zonder machines. Echt wow. Het lijkt me zo tof om dit van dichtbij te mogen zien! Helaas is het op dit moment niet veilig in Egypte, hopelijk is alle ellende daar gauw voorbij.

En natuurlijk hoe kan het ook anders, New York. Kijk hoe mooi die plaatjes zijn! New York in de Kerstperiode lijkt me zo waanzinnig om eens in mijn leven mee te maken. Lekker met mijn vriend in een jaren ’50 diner eten, warme chocolademelk drinken en natuurlijk de enorme Kerstboom bij Rockefeller Center bewonderen. Of een wandeling door een ondergesneeuwd Central Park maken. Ik ben gek op Amerika, maar dan vooral de romantische kant ervan. Er is één nadeel: het is reteduur.

Maar natuurlijk gaan we eerst naar Ierland! Nog twee weekjes en dan zijn we er gewoon. Het voelt zo onwerkelijk. Wat is jouw favoriete vakantieplek, of heb je een plek waar je nog eens heel graag heen wilt? Ik hoor het heel graag!