PlexR

Ik heb lang getwijfeld om deze blog over de aankomende PlexR behandeling te schrijven, zeker omdat ik dit nog helemaal niet aan zoveel mensen heb verteld. Maar toch wil ik er graag over schrijven om het één en ander duidelijk te maken. Komt ie.

Onzeker

NABLA

Ik ben al jaren enorm onzeker over mijn oogleden. Een tijdje terug stond dat al eens in dit artikel, en gebruikte daarbij zelfs speciale tapejes om mijn oogleden te laten liften. Al jaren kijkt mijn spiegelbeeld vermoeid, en zelfs een beetje ziekelijk ogend terug. Ik was er klaar mee.

Ik maakte een afspraak voor een intake gesprek over een PlexR behandeling. Vlak bij mijn huis. Ik twijfelde omdat het zo vlakbij was. Hier in het noorden is alles zo’n 10x minder geconcentreerd dan in de randstad, maar het kreeg goede recensies, en ik besloot een afspraak te maken. Dat was gratis en wat kan een gratis consult nou voor kwaad?

PlexR

Inlezen had ik al gedaan. Het was alleen de vraag of ze me meer konden vertellen dan de info die op internet te vinden was. Het antwoord was ja! Volgens Joyce van Derma Sanitas was ik namelijk een geschikte kandidaat voor de PlexR behandeling. Ze legde me precies uit wat de bedoeling was voor de behandeling. In oktober krijg ik nog een afspraak met de uitvoerend arts. Dan moet het in november uiteindelijk gaan gebeuren!

Plexr

PlexR valt onder soft surgery. Dit houdt in dat het een ingreep zonder snijden is. Het apparaat werkt op basis van plasma. Dit wordt op de huid gebrand waardoor de bovenste huidlaag “verdampt”. Hierdoor krimpt de huid. Het resultaat is dus een strakkere, jongere huid! Meer informatie over de PlexR behandeling is hier te vinden.

Ik vind het enorm spannend! Het kan eigenlijk haast niet misgaan, vooral niet omdat ik de behandeling in de winter laat doen. Hierdoor is de kans op verkleuringen van de huid door de zon veel kleiner. Ik krijg ook een medische concealer mee naar huis, die de plekjes af moet dekken.

Heb jij wel eens overwogen om iets aan je lichaam te laten veranderen?