essentials

Oh gosh, ik moet nog tweeënhalve  week. Hoe ga ik dat in vredesnaam volhouden als ik nu al moeite heb om niks te kopen? Ik laat je de essentials zien die ik afgelopen week kocht, niet bij de Hema zoals ik de vorige keer had gezegd haha!

Shopkriebels

Ik merk dat ik steeds meer op make-up webshops zoals Beautybay en Boozyshop rondsnuffel, en dan vooral op de sales pagina. Ook denk ik iedere keer “ik moet een nieuwe trui” of “ik moet een nieuw vest” terwijl dat helemaal niet zo is haha! Oke, misschien nu wel omdat ik gisteravond met mijn mouw in bleekmiddel heb gehangen.

Het begint nu echt wel lastiger te worden om niks te kopen. Er zijn zoveel mooie dingen! Ik zocht bijvoorbeeld een hele mooie macrolens uit, waar ik eerst drie jaar voor moet sparen. Maar ook het tijdverdrijf mis ik een beetje.

Was/ben ik misschien een beetje koopziek?

Dat gevoel krijg ik nu. Maar niet dat ik iets moet kopen om het kopen. Zo ga ik geen 1000 cocktailprikkers kopen omdat het een goeie deal is. Ik moet er wel wat aan hebben natuurlijk! Het voelt als een beperking om niks uit te kunnen geven aan dingen die ik leuk vind. Neem bijvoorbeeld make-up. Dat wil ik zo ontzettend graag kopen, maar ik ben nog niks tegengekomen wat ik echt wil hebben.

De essentialsessentials

Vorige week vertelde ik over douchegel en conditioner, dat ik al halverwege een Lush bestelling van zo’n 100 euro was en me toen bedacht dat dat veel goedkoper kon. Daarom zou ik naar de Hema, maar dat werd hem ook niet. Ik had nieuwe magnesiumpilletjes nodig, die haal ik altijd bij het Kruidvat en zo haalde ik ook een fles Inecto en douchegel van Kruidvat. Inecto is zo lekker goedkoop, 4 euro voor een halve liter! Het ruikt heerlijk en verricht wonderen.

En zo sleepte mijn derde kooploze week zichzelf voort. Ik heb nog niks gekocht wat ik niet nodig heb, maar mijn bankpas jeukt als een malle. Nog tweeënhalve week. Heb ik serieus de langste maand van het jaar uitgezocht om dit te doen?