woensdag

Oh man, oh man nog een weekje! Of, nouja, nog tot en met dinsdag. Wat ga ik woensdag kopen? Heb ik een nieuw jurkje uitgezocht? Hoe zag mijn week eruit? En de belangrijkste vraag: heb ik iets gekocht?

Helaas, ik heb iets gekocht…

Namelijk een kaartje naar het I Love Beauty event in Utrecht. De kaartjes worden duurder naarmate de tijd verstrijkt en daarom vond ik het een goeie zaak om zo snel mogelijk kaartjes te kopen. Je kan dus eigenlijk wel zeggen dat ik mezelf geld heb bespaard door gelijk de kaartjes te kopen. Maar dat betekent wel dat ik mijn nieuw uitgezochte jurkje niet mag kopen als beloning. Die afweging heb ik eerlijk gezegd niet gemaakt, en daar baal ik wel van.

Ja, ik had er eentje uitgezocht. Dit zou hem worden. Veel goedkoper dan het ene jurkje dat me uiteindelijk toch te duur was. Maar helaas is dat nu dus helemaal van de kaart, volgens de regels die ik mezelf oplegde. Misschien komt het jurkje er later wel een keer.

Wat ga ik woensdag kopen?

Ik ben me wel heel bewust geworden van de enórme hoeveelheid karton die ik in de papiercontainer mik. Ik ga een ladekastje kopen bij bol.com voor mijn make-up stash. Als ik het kastje ga bestellen, kijk ik gelijk of ze nog meer dingen aanbieden die ik nodig heb. Zo hoef ik niet dubbel te bestellen, en dat bespaart weer karton.

woensdag

Dat ladekastje is wel iets waar ik steeds meer de noodzaak van in zie. Omdat wij een enorme kast hebben met enorme lades en mijn stash er gewoon niet meer in past. Ik ga het allemaal vastleggen en er natuurlijk een artikel over schrijven!

Ik had het niet zo moeilijk de afgelopen week, omdat er enorme drukte heerste van school. Verslagen moesten af, toetsen moesten op het allerlaatste moment geleerd worden. Het was een chaotische week en ik ben blij dat hij over is.

Volgende week komt er nog een update online over hoe de laatste dagen zijn gegaan. Daarna komt er natuurlijk nog een kleine shoppingspree, en een plog met de dingen die ik heb gekocht. Stay tuned!