gekocht

Het is weer tijd voor een nieuwe update! Heb ik iets gekocht deze week? En wat voor moois ben ik allemaal tegengekomen? Vandaag lees je het allemaal in deze nieuwe update.

Niks gekocht!

Nee, echt niet. Ik vind het best wel heel knap van mezelf! Ik kijk ook niet veel op bijvoorbeeld make-up webshops of kledingwebshops. Ik heb misschien een knop omgezet van “het mag niet” naar “het kan niet” en dat geeft wel verlichting. Hoewel ik soms nog een steekje voel als er een heel mooi product in de sale voorbij komt op de Facebook advertorials haha!

Sommige dingen heb ik wel echt nodig. Zo ontstaat er een gaatje in een basic shirt, en is mijn conditioner nu toch echt op. Ik wou eerst weer American Cream bij Lush bestellen, en toen kwam het hebberige monstertje in mij weer naar boven. “Mijn douchegel is ook bijna op, en Angels On Bare Skin is ook een fijne reiniger…”. Gelukkig herkende ik het, en besloot daarna om conditioner bij de Hema te kopen. En daar hebben ze vast ook hele fijne douchegel.

Ik heb ook eindelijk een mooi kastje gevonden voor mijn make-up! Voor niet al teveel geld ook. Hij past gewoon op mijn bureau en er gaat heel veel in! Als het zover is zal ik de stash-verhuizing wel laten zien haha. Maar dit kan best nog wel even wachten, en het kastje komt er pas na de no-buy maand. Ik heb hem dus nog niet gekocht.

Ook zag ik bij clairecodi.nl uitwasbare wattenschijfjes die ik heel graag wil proberen. Het zou best wel veel geld schelen omdat ik er in een maand een pakje wattenschijfjes doorheen jaag. ik ben benieuwd!

gekocht

En als laatste, even confession time. Afgelopen zomer at ik bijna iedere dag een açai bowl, gemaakt van açai puree en banaan als basis. Zó goddelijk lekker! Mijn hart brak toen het niet meer bij de Jumbo te verkrijgen was, en de poeder vind ik echt niet te eten. Al maanden krijg ik het niet uit mijn hoofd, maar nu is er een nieuw verkooppunt bij de Ekoplaza! Van de week maar even een zakje halen van het boodschappengeld. Ik kan nu al niet wachten.

En het jurkje?

Weet je nog, het jurkje waar ik het vorige week over had? Het mooie kobaltblauwe jurkje wat ik zou kopen? Ja, dat is nu dus weer 123 euro, en dat heb ik er echt niet voor over. Ik ga daarom op zoek naar een nieuwe beloning! Het liefst wel een kobaltblauw jurkje haha! Er zijn wel mooie, maar die zijn allemaal S/M maar dat is echt te groot voor mij helaas.

Wat zou jij voor jezelf kopen als je een no-buy maand vol zou houden?