Januari

Het is januari! Dat betekent dat mijn no-buy maand ingaat. Ik laat je zien wat ik afgelopen week heb gekocht. Daarnaast heb ik nog iets héél moois uitgezocht wat ik als beloning neer heb gezet. Ook is er een lijstje in dit artikel te vinden van dingen die ik wil hebben/nodig heb maar niet echt.

Wat heb ik gekocht?

Oohja, ik zou 50 euro uitgeven he? Ja, dat is dus niet gelukt. 50 euro uitgeven natuurlijk wel, maar het is iets meer geworden. We gingen namelijk naar een schoolgala, daar heb ik al 20 euro voor betaald. Toen kwam ik er achter dat mijn outfit toch niet zo zat zoals gepland, dus de stad in gegaan… 25 euro uitgegeven aan een nieuw jurkje. Wel in de uitverkoop! En stiekem een maat te klein. Dus gaf ik nog 20 euro uit aan corrigerend ondergoed haha!

Ik kocht ook nog twee lipsticks, die zaten in mijn oorspronkelijk budget. En natuurlijk het kerstcadeautje voor mijn lieve vriend! Uiteindelijk kwam ik ruim boven het dubbele uit haha, oeps! Maar in januari heb ik nog niks uitgegeven en daar gaat het om, toch?Januari

Wat wil ik kopen?

Er hebben wel al veel dingen mijn beeldscherm gepasseerd waarvan ik denk “Jaaaah die wil ik!”. Zo zag ik bijvoorbeeld deze kwastenset, deze highlighter, en deze banana powder. Maar, heb ik het nodig? Nee. Een kwastenset ligt in mijn lade, een highlighter ook, en setting powder zit in mijn dagelijkse stash… Dus, nee. Had ik geen no-buy maand gehad, dan was het allang in huis. Het is fijn om wat bedenktijd te hebben.

Verder kwamen er alleen praktische dingen naar boven borrelen. Zo heb ik een basic shirtje waar een gaatje in zit, deze is duidelijk aan vervanging toe. Ook wil ik graag een kastje voor mijn make-up, want er past niks meer in mijn lade. Gewoon een klein kastje voor beneden bij de spiegel, dat zou zo handig zijn!

Naast dit alles wil ik graag wat meer geld in mijn blog stoppen. Denk hierbij aan advertenties, maar ook producten. In februari ben ik jarig en dan komt er een kleine giveaway aan! Welke vorm dat krijgt, blijft nog even geheim natuurlijk.

Als mijn no-buy maand lukt wil ik iets speciaals voor mezelf kopen. Ik kwam deze prachtige, kobaltblauwe jurk tegen en als hij nogsteeds in de aanbieding is op 1 februari, komt deze zeker in mijn kledingkast te hangen. Daar hangen dus een paar voorwaarden aan: dat ik niks koop, het jurkje nogsteeds in de aanbieding is én ik nog niks mooiers ben tegengekomen. Misschien heb ik me tegen die tijd ook wel bedacht haha!

Wat vind jij van een no-buy maand? Is het iets voor jou?