kopen

Begin januari vertelde ik je alles over mijn goede voornemen om mijn stash wat te ontspullen. Het logische gevolg daarvan is natuurlijk om geen make-up meer te kopen. Hoe gaat het nu met mijn goede voornemen, en ben ik al wat kwijt? Je leest het in deze allereerste update.

Update goede voornemen

Ja, ik heb het gehaald! En dan bedoel ik tot na Blue Monday, haha. Blue Monday heet zo omdat mensen met goede voornemens zich realiseren dat ze zich er vaak niet aan hebben gehouden. Dat is natuurlijk een enorm depressieve gedachte. Maar ik heb het tot nu toe prima volgehouden.

Heel veel make-up merken op Instagram heb ik ontvolgd, om zo niet in de verleiding te komen. Ook heb ik me afgemeld van nieuwsbrieven. De Styletonebox is opgezegd, er komt momenteel dus niks meer aan make-up of verzorgingsproducten binnen. Mijn voorraad slinkt al aardig!

Opgemaakt?

update

Ik heb een mascara weggegooid omdat hij echt op-op was. Ik merkte dat het resultaat niet meer hetzelfde was als in het begin, terwijl ik juist zo tevreden was over deze mascara. Maar er staan nog 6 in de wachtrij, haha! Mascara moet ik sowieso nog even uitzoeken, er liggen wat tubes die op zijn, of te lang geleden zijn gebruikt. Die zijn nu vast helemaal uitgedroogd. In de volgende update laat ik zien welke mascara’s de deur uit zijn gegaan!

update

Een goed besluit was om iedere vrije dag in ieder geval lipstick en oogschaduw toe te voegen aan mijn dagelijkse make-up. Maar dan alleen op vrije dagen. Ik wou deze lipstick dragen, maar zag dat hij aan de bovenkant helemaal wit was uitgeslagen. Whut? Hij rook ook niet al te fris meer, en dus kreeg ook deze lipstick een enkeltje prullenbak. Ew. Dit gebeurt er dus als je gewoon te veel make-up hebt. Zonde toch?

Aankopen

In het vorige artikel gaf ik aan nog één palette te willen kopen. Dit heb ik nog niet gedaan, omdat er andere dure uitgaven waren deze maand. Onder andere natuurlijk deze! Misschien deze maand, maar even kijken. Het heeft tot nu toe absoluut geen haast, en het is zo fijn om tijd over te hebben voor andere dingen dan bijna obsessief over het internet surfen naar make-up!

Heb jij je tot nu toe aan je goede voornemens gehouden? Volgende maand plaats ik weer een update!