nabla

Ik was nietsvermoedend aan het scrollen over mijn Facebook tijdlijn toen ik een levensgrote reclame van Boozyshop in mijn gezicht gedrukt kreeg. 20% korting op alle liquid lipsticks! Natuurlijk ligt dan gelijk de helft van het assortiment in mijn handje. Maar trok mijn bankrekening dat niet. Één lipstick dan, dacht ik. Uiteindelijk kocht ik meer haha, maar die producten review ik later! Nu eerst deze lipstick van Nabla.

Ik wou wat anders dan anders.

Natuurlijk is Milani Cosmetics nogsteeds met afstand mijn favoriet, en ik moest dan ook heel erg mijn best doen om niet in die verleiding te komen. Ik koos voor een merk dat ik nog niet uit had geprobeerd. Ik had goede verhalen gehoord over Nabla. Nabla is een vegan merk, wat ik natuurlijk van harte toejuich! Ik kocht de kleur Five o’ Clock, een redelijk donkerroze kleur die bijna rood lijkt.

nabla

De lipstick komt in een prachtig doosje. Het is bedrukt met sterretjes en sterrenstelsels. Echt heel mooi! Ik werd er gelijk enthousiast van. Achterop staat de informatie in een groter lettertype dan normaal. Ik heb gelijk het gevoel dat ik een luxeproduct in handen heb. De verpakking van de lipstick zelf is simpel, maar elegant. De gouden dop, de matte fles en de mooie letters maken dat het simplistisch, clean en stijlvol is.

nabla

Als ik de lipstick opendraai merk ik gelijk dat de inhoud heel vloeibaar is. Oei, dat vind ik vaak geen goed teken… Meestal smeert een hele vloeibare lipstick streperig uit. Had ik dan toch een miskoop gedaan?

Nee.

nabla
nabla

Nee zeker niet! De lipstick dekt in één keer perfect egaal. Zo fijn! Hij droogt niet heel snel op, maar zodra hij droog is zit hij zo stevig als een huis. Hij voelt niet stroef aan, of korrelig. Het is wel een echte bitch om van je lippen te halen haha. Ik heb er echt heel lang over gedaan!

Ik vind dit echt een hele mooie zomerkleur! Vriend vindt hem wat te opvallend haha. Wat vind jij van Five O’ Clock?