NABLA

Eerder reviewde ik al een lipstick van NABLA Cosmetics, die me heel goed beviel! De kleur is mooi, de formule is perfect en hij blijft de hele dag zitten. Hoe zit dat met de concealer? Ben ik daar net zo tevreden over? Ik laat het je allemaal zien.

Niet schrikken!

NABLA

Dit ben ik zonder make-up. Als ik afgescheept zou worden naar een onbewoond eiland en ik mocht één make-up product meenemen, zou het concealer zijn. Op deze foto valt het nog enigszins mee omdat ik goed had geslapen, maar normaal gesproken kan ik de deur niet uit zonder concealer onder mijn ogen. Mensen kijken me namelijk al gauw heel raar aan, en vragen of ik zo slecht heb geslapen. Ik krijg zelfs regelmatig de vraag of ik niet ziek ben. Op een winterse, concealerloze dag vroeg iemand of diegene niet een dokter voor me moest bellen… Daarom draag ik concealer.

Ik kwam dit product tegen en het zou speciaal voor onder je ogen zijn. Ik kocht de kleur 1.0, omdat mensen me soms niet kunnen zien als ik voor een witte deur sta. Deze concealer zegt zich aan te passen aan lichte huidskleuren. Fijn! Net wat ik nodig heb.

NABLA
NABLA

De concealer komt in een stijlvol, zwart, kartonnen doosje. De NABLA letters vind ik heel stijlvol. Het bunny logo op de achterkant geeft me altijd een extra geruststelling. Cruelty free ánd vegan. That’s how I like it! De concealer zelf heeft een witte dop en een doorzichtig flesje. Het kwastje is gewoon een kwastje wat standaard bij vloeibare concealer zit. Maar wél heel fijn!

NABLA

Het is duidelijk te zien dat de formule heel dik is. Dat is fijn, want vaak betekent dit dat hij heel goed dekt! Er zitten kleine luchtbelletjes in het product, maar dat moest vast geen kwaad kunnen. De witte letters geven duidelijk aan wat voor product je tussen je vingertjes geklemd hebt. Opvallend is dat de foto van dit flesje, niet overeenkomt met de foto van de website. Het flesje wat ik heb heeft een witte band om het doorzichtige gedeelte. Op de foto op de website is dit niet het geval. Ik neem hierover nog contact op met de website. Misschien heb ik wel een heel verkeerd product gekregen..

De swatch

NABLA

De swatch geeft me een beetje kriebels. Ai, wel heel donker! Ik heb altijd gelezen dat je een concealer een tint lichter moet nemen dan je huid. Wit -1 is geen optie helaas. Gelukkig heeft mijn huid dezelfde gelige ondertoon als die in deze concealer zit. En blenden moet een hoop goedmaken, hoop ik.

Ik heb een klein streepje onder mijn ogen gezet en van daaruit ben ik met mijn vinger gaan deppen. Ik merk dat het met mijn vingertop heel moeilijk te blenden is! Misschien toch maar een beautyblender gebruiken. Dat gaat vast makkelijker.

NABLA

Tadaaa! Van veraf is goed te zien dat de concealer wel mijn lichte plekken goed dekt. Maar de donkere plekken bij mijn binnenste ooghoek blijf je goed zien. Dat is jammer, want de 5 euro goedkopere concealer van Essence dekt deze wel. Weliswaar met een dikkere laag, maar hij dekt wel.

NABLA

Van dichtbij is te zien dat de kleur nét niet kan. Zo jammer! Of ik moet een paar keer onder de zonnebank, of ik moet opzoek naar een nieuwe concealer. Al met al ben ik matig tevreden over deze concealer. Dat vind ik jammer, want na de lipstick had ik er juist zulke hoge verwachtingen van!

Wat vind jij van de NABLA concealer?