LG G6

Gisteren kon je op Instagram de unboxing van mijn nieuwe telefoon zien! Vandaag een blog over mijn beslissing.

Het was lang wachten

Maar dan bedoel ik ook écht lang! Op 18 april kreeg ik een mailtje dat ik de telefoon kon bestellen. Hij was toen nog niet op voorraad, maar volgens de website zou dat 5-7 werkdagen duren. Na drie dagen waren dat nogsteeds 5-7 werkdagen.

Na twee weken was hij ein-de-lijk binnen! Ik kreeg een mailtje dat ik de telefoon die vrijdag binnen zou krijgen. Beter laat dan nooit dacht ik! Maar op donderdagavond kreeg ik nog een mailtje. Het zou nog minstens een week langer duren.

Met mijn geduld zwaar op de proef gesteld belde ik naar het bedrijf waar ik de telefoon had besteld. Het was allemaal heel onduidelijk, en ik werd later teruggebeld door de afdeling klachtenafhandeling. Zij wisten het ook niet, het was allemaal nieuw vanwege de nieuwe wetgeving waar ik buiten viel, en waardoor ik niet automatisch aangesloten kon worden.

LG G6

Uiteindelijk, nu, 16 mei, heb ik hem dan eindelijk tussen mijn grijpgrage vingertjes geklemd! Zoals je ziet is het de LG G6 geworden. Ik heb hem al uitgeprobeerd in de T-Mobile winkel en ben zo zo zo verliefd. Hij is snel, de foto’s zijn immens goed en de filmpjes, wauw.

Het 16:8 scherm geeft een breedbeeld gevoel, zonder dat de telefoon nou echt zoveel groter is dan mijn vorige. Misschien iets langer, maar zeker niet breder. Ik heb de instellingen al op de linkse hand gezet haha.

LG G6

Ik wou per sé een witte telefoon. Wit vind ik toch wat meer vrouwelijk dan zwart en grijs. Plus, rosé gouden randjes! Ik ben zo blij met deze mooie telefoon. Een hoesje komt er zeker gauw omheen, ik heb al een mooie uitgezocht.

LG G6

Wat me over heeft gehaald om de LG G6 te kopen, is ten eerste de goeie camera. En hij heeft een wide-angle lens! Zowel voor als achter. Dat betekent dat je bij een groepsfoto veel meer mensen op één foto kwijt kan. Super handig! Ik kan niet wachten om die features toe te passen. We gaan binnenkort een weekendje naar Terschelling en ik kan niet wachten om met mijn nieuwe LG de landschappen vast te leggen.

Ben jij ook toe aan een nieuwe telefoon? Zou je de LG G6 overwegen?