EPIC

Afgelopen tijd vond de vijfde editie van Echte Post Is Cool (EPIC) plaats. Ik had het al een paar keer voorbij zien komen en wou zo graag mee doen! Deze editie was het eindelijk zo ver.

Wat is EPIC?

EPIC

EPIC is een swap, georganiseerd door Northflix en Monsieur Mango. Bij hen vul je een formulier in om je in te schrijven. Vervolgens krijg je een mail of je wel of niet geselecteerd bent. Er is namelijk een limiet van 100 deelnemers. Je stuurt via een invulformulier wat meer informatie over jezelf naar Northflix en Monsieur Mango. Dit is de informatie die jouw swapmaatje krijgt. Vervolgens krijg je zelf informatie van je eigen swapmaatje. Voor deze persoon ga je dus shoppen.

Mijn swapmaatje

EPIC

Ik mocht shoppen voor Lindsey, zij geeft les op een basisschool en studeert daarnaast nog. Ze houdt onder andere van lezen, chocola, maskertjes, en natuurfotografie. Daar kon ik zeker wel wat mee! Ik kocht voor haar twee magazines, een psychologie en een landschapsfotografie magazine. Ook kocht ik twee chocoladerepen van de Jamin, en een aantal maskertjes. Dit pakte ik in, en stuurde naar haar op. Op het pakketje kwam de hashtag #echtepostiscool te staan, zodat het voor haar duidelijk was dat het pakketje pas afgelopen zaterdag geopend mocht worden. Ze was er gelukkig heel erg blij mee, dat maakt mij ook zó blij!

Wat kreeg ik van mijn EPIC swapmaatje?

EPIC

De doos in de header is hoe ze het pakje had ingepakt. Het was echt enorm, en ik was zó nieuwsgierig. Drie weken lang heb ik naar de doos gestaard, ermee gerammeld, even vastgehouden… En nog meer gestaard haha.  En het was het waard hoor. Kijk eens hoe schattig dit is ingepakt! Gelijk om 12 uur zat ik met mijn pakketje op de bank. Mijn enthousiasme was zo groot dat zelfs mijn vriend mee keek haha.

EPIC

Ik kreeg zo veel leuke dingen! Allemaal lekkere snoepjes en een zak chips. Drie verschillende thee smaakjes. Ik drink eigenlijk vooral thee op mijn werk, deze gaan zeker mee! Daarnaast kreeg ik ook nog een kaarsje in de vorm van een uil. Uiltjes zijn mijn favorite, haha. Geurkaarsjes met kaneelgeur zaten ook nog in mijn pakketje. Zó lekker! Ik kreeg een 2-in-1 maskertje, met glitters. En nog een make-up reinigings doek.  Ook was er een pakje met houten herfstblaadjes. Zo leuk om te gebruiken op foto’s! De hartjes waren ter decoratie en heb ik uiteraard bewaard. Die gaan nog goed van pas komen.

Heb jij wel eens meegedaan met een swap, of lijkt het je leuk? Laat het me vooral weten in de comments, ik ben zo benieuwd!