wishlist

Weet je nog dat ik een tijdje geleden een wishlist plaatste met make-up die ik graag wou hebben? Vandaag maak ik daar een vervolg wishlist op! Sinds het laatste lijstje is er natuurlijk heel veel nieuwe make-up op de markt gekomen, en daar zitten ontzettend mooie producten tussen. Niet alles wat het in het lijstje staat is nieuw natuurlijk, maar wel wat meer in het seizoen.

1. ย Milani Cosmetics Matte Lip Cream

Ik ben gek op Milani Cosmetics! De high end uitstraling, de prachtige kleuren en de net even wat andere twist spreken me enorm aan. Van deze matte lip cream zou ik het liefst de kleuren Amore, Loved en Devotion in mijn bezit willen hebben. Kijk ook zeker even verder bij Milani Cosmetics, ze hebben echt van alles en allemaal even mooi!

2. Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick

Gerard Cosmetics lijkt een klein beetje op MUA, maar ligt in een net iets hogere prijsklasse. De verpakking spreekt me niet zo aan, maar die kleuren echt wow! Ik wil. De kleuren Serenity, Immortal en Madison Ave lijken me het mooist.

3. Urban Decay Naked Ultimate Basics palette

Hier hoef ik niks over te zeggen, toch? Urban Decay is mijn favoriete merk, by far! Dit palette bevat bijna alleen maar matte oogschaduws, en die heb ik niet zo veel. Omdat ik de matte oogschaduws wel veel gebruik, zou ik dit palette wel willen hebben.

4. Sleek Precious Metals highlighters

Deze highlighters sluiten zo mooi aan op een gele ondertoon. Ik heb een hele lichte huid met een gele ondertoon. De lichtere kleuren kan ik goed gebruiken in de winter, en de donkere sluiten heel mooi aan bij mijn zomerkleurtje. Er is niet echt een reden om deze highlighters niet te kopen, haha!

5. Urban Decay Naked Skin foundation

Nog een product van Urban Decay, yas! Deze foundation lijkt me heel geschikt voor mijn huid. Zo op de laptop twijfel ik heel erg tussen 1,0 en 0,5. 1,5 is sowieso al te donker voor mij, daar hoef ik het flesje echt niet voor in handen te hebben. Maarja, om nou meer dan 70 euro neer te tellen om te kijken welke kleur foundation goed bij me past is ook weer te veel van het goeie natuurlijk. Helaas biedt Ici Paris XL Leeuwarden geen Urban Decay aan, anders had ik het wel geweten. Misschien in Ierland maar even op zoek!

6. Morphe 35F palette

Ik moest bijna een beetje huilen toen ik dit palette zag. Geen grapje. Dit palette bevat zo’n beetje alle seizoenen in รฉรฉn. Ik denk niet dat ik ooit nog andere oogschaduw aan zou schaffen, haha! Nee, maar echt. Wow. De kleuren, de swatches, de verpakking. Alles klopt gewoon.

7. NYX Stoft Matte Lip Creamย 

En als laatste, deze mag absoluut niet ontbreken, de NYX Soft Matte Lip Cream. In de kleuren Amsterdam, Buenos Aires, Ibiza en San Paolo. Mijn volgende blogpost zal een lijstje zijn over de landen die ik nog wel eens wil bezoeken, haha!

Wat vind jij van mijn lijstje? Zijn er producten die je ook graag zou willen hebben? Alle producten in de wishlist zijn dierproefvrij, hoe fijn is dat?!