Mineralissima

Ik ben gek op producten van ons eigen kleine kikkerlandje! En als ze dierproefvrij zijn, dan kan je me bijna niet gelukkiger maken. Mineralissima heeft een nieuwe nieuwe herfstcollectie, maar voordat ik die aan je laat zien, wil ik even een paar producten met je delen. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze prachtige lipgloss in een warme goudtint. Ik wil ‘m! Heel mooi voor de feestdagen.

Ook de oogschaduwen van Mineralissima zien er uit om door een ringetje te halen. Wat dacht je van deze prachtige Smokey Rose kleur? Ook foundation is er in heel veel verschillende tinten. Wel allemaal op poederbasis. Wil je zelf even rondkijken? Dat kan op de website van Mineralissima.

En dan nu door naar de herfstcollectie.

Mineralissima

Voor deze collectie zijn er vier oogschaduwtinten uitgebracht. Van donker tot licht, en allemaal matte. Vooral de derde kleur vind ik erg mooi. Heel subtiel, maar toch iets donker en daardoor heel geschikt voor de herfst. Ze zijn €10,50 per stuk. Naast de oogschaduwtinten zijn er nog twee wenkbrauwtinten. Wenkbrauwpoeder moet maar net matchen, en twee tinten zijn toch net wat te optimistisch, denk ik. Ze zijn €12,50 per stuk. Mineralissima

Waar ik me nog het meest over verbaas zijn de blushes. Ze hebben maar twee tinten uitgebracht, maar deze zijn alle twee draagbaar voor iedereen, en dat vind ik best wel bijzonder!  Hetzelfde geldt voor de bronzers. Er zijn twee tinten bronzers uitgekomen, hele basic kleuren waar iedereen wel mee uit de voeten kan. Zowel de blushes als bronzers zijn €20,- per stuk.

Naast de oogschaduws, blushes en bronzers bracht Mineralissima ook nog pressed powder foundation uit. Deze hebben, in tegenstelling tot de losse poeders, geen nummer gekregen. Dat is misschien een beetje verwarrend, maar gelukkig staan ze ook op kleur gesorteerd in de webshop. Het zou een fijne aanvulling zijn van Mineralissima als ze deze foundations ook een nummer geven. Consistency is key, zegmaar. Een foundation kost €22,- per stuk.

Al met al een prachtige collectie. De vormgeving is mooi, de ingrediënten zijn eerlijk en het merk is ontzettend innovatief op gebied van natuurlijke cosmetica. Ik ben fan!