Soms koop je make up producten, die je eigenlijk niet of nauwelijks gebruikt. Ik laat je er vandaag een paar van mij zien!

Gewone lipstick

Oké. Nee, eigenlijk niet. Laat ik het houden bij gewone lipstick van slechte kwaliteit. Gisteren had ik toevallig Psycho van Urban Decay op, en zelfs na een kop koffie, een patatje oorlog met uitjes, en een kaassouflé zag hij er nog uit om door een ringetje te halen. Ik draag hem sporadisch, maar ga hem zeker vaker dragen! Gewone lipsticks dus. Van slechte kwaliteit, of een te donkere kleur, draag ik liever niet. Omdat ik te lui ben om het bij te werken. En mijn waterfles komt onder de lipstick smurrie te zitten, nog iets waar ik tegenop zie.

Lipgloss

Ik draag geen lipgloss, eigenlijk om precies dezelfde reden waarom ik geen gewone lipstick draag. Ik wil niet na ieder slokje water opstaan om mijn lipgloss bij te werken. En ik wil óók niet na ieder slokje water mijn waterfles schoonmaken.

Wenkbrauwproducten

 

Wenkbrauwen liggen wat gevoelig bij mij. Binnenkort meer daarover, maar voor nu even dit. Ik vind wenkbrauwen namelijk al heel snel too much of te nep. Als ik zo’n wenkbrauw zie waar ik me bijna aan kan snijden, denk ik “Nee, dat is toch onnatuurlijk?” en dat wil ik voor mezelf niet. Ik zou bijvoorbeeld wel mijn wenkbrauwen willen verven in een iets donkerdere tint, en ze vervolgens in een mooi model laten epileren.

Producten met meerdere functies

P7261221
P7261219

Zoals de producten op de foto’s. Lip en cheek stain. Producten voor lippen én wangen. Of meerdere producten op één stick voor één look. Een beetje dat idee. Misschien vinden de lazy beauty’s onder ons het echt de uitvinding van de eeuw, voor mij is dat het niet. Simpelweg omdat ik ervan in de war raak. Er wordt me een keuze gegeven en daar hou ik niet van. Geef mij maar lipstick. Wel matte, als het even kan.

Welke make up producten heb jij in je stash, maar gebruik je eigenlijk niet?